Compania Casa Noastra, producatorul ferestrelor Qfort, dezvolta un proiect rezidential intr-o zona ultracentrala a Craiovei, printr-o investitie totala de circa 25 mil. euro, a spus Ion Catutoiu, managing partner al companiei imobiliare RealTime, firma care reprezinta exclusiv proiectul rezidential.

Proiectul rezidential este ridicat pe un teren de peste 11.000 mp si va cuprinde in total 8 blocuri, P+6, cu 235 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Dezvoltarea se va derula in mai multe faze de constructie, iar investitia totala se ridica la 25 mil. euro.

Bujorului residence Craiova

Locuintele din prima faza a proiectului rezidential, denumit Bujorului Residence, au fost deja rezervate in proportie de 50%. Preturile pentru un apartament de 2 camere pornesc de la 50.000 euro plus TVA. Prima faza are 31 de apartamente iar constructia va demara in 2 luni, urmand sa fie finalizata pana la finalul anului.

Proiectul rezidential este lansat la targul imobiliar Timon din Piata Constitutiei din Bucuresti. Targul este deschis intre 24 si 27 aprilie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri