Lansari de proiecte rezidentiale, reduceri de aproape 20.000 euro, o inventie a unui tanar om de stiinta si un magazin online s-au numarat printre capetele de afis ale primei zile de targ imobiliar.

Intr-o dimineata ploioasa de joi nu a fost coada la intrarea targului imobiliar Timon din Piata Constitutiei din Capitala, insa pe la standurile dezvoltatorilor erau destui vizitatori interesati de oferte. Ei au gasit, pe langa clasicele discount-uri de la targ, inventatori si case din carti.

Expozantii sunt putin mai optimisti si relaxati decat in trecut. Toti sunt multumiti de vanzari. Chiar si unele din proiectele inca neincepute au un numar confortabil de rezervari, iar cei cu proiecte deja finalizate au vandut deja multumitor in primele luni ale anului.

La targ au fost prezente cateva proiecte rezidentiale noi, unul in Craiova si mai multe in Bucuresti sau zonele limitrofe. Printre noutatile rezidentiale se numara un proiect de vile in Corbeanca, dar si doua proiectele de apartamente in zona Aviatiei si Policolor, dezvoltate de Metropolitan Residence.

Targul imobiliar Timon

Cu ce reduceri au venit dezvoltatorii la targul imobiliar

Promotii sunt destule, in Confort City, spre exemplu, preturile fiind taiate si cu 15.000 euro pentru un apartament de 2 camere, iar in Felicity Residence pentru un apartament cu 3 camere platiti si cu 13.000 euro mai putin. Si Adama are promotii la targ, scazand preturile pana la finalul lunii mai pentru anumite tipuri de apartamente de 2 camere. Astfel, in Edenia Titan pretul unui apartament de 2 camere de 48,5 mp cu balcon inclus a scazut de la 65.500 euro, cu TVA inclusa, la 59.900 euro cu TVA inclusa. Si in Evocasa Optima un apartament cu suprafata de peste 47 mp are pretul redus la 56.900 euro, de la 62.900 euro cu TVA inclusa.

In New Town Residence pretul garsonierelor incepe de la 62.000 euro. In Onix Residence din Cotroceni preturile incep de la 35.000 plus TVA de 5%. Si in Cartierul Verde din Soseaua Alexandriei preturile incep de 35.000 euro cu TVA inclus. In zona de sud, Premier a adus la targ si oferte cu preturi mai reduse, dezvoltatorii din sud fiind de obicei in topul celor mai ieftine oferte.

Cel mai mic pret la targul imobiliar, care cuprinde o oferta de peste 5.000 de apartamente finalizate, este de 21.500 euro entru o garsoniera in sectorul 4. Cele mai ieftine apartamente de 2 camere vor fi vandute la preturi incepand de la 26.500 euro (Sectorul 4 Bucuresti), in timp ce preturile minime pentru apartamentele de 3 camere sunt de 34.500 euro. Una dintre cele mai mari reduceri este in cadrul proiectului Flamingo Park, unde dezvoltatorul a taiat 19.000 euro din pretul unei vile si o vinde cu 50.000 euro.

Targul Imobiliar Timon

Ce se mai promoveaza la targul imobiliar: vouchere de cumparaturi pe elefant.ro si inventii de reducere a consumului

Pe langa locuintele traditionale, la targ va fi disponibila la vanzare si casa de vacanta pe roti, cu living, dormitor, baie si bucatarie, la preturi incepand de la 9.000 euro. Si ANL are un stand la targ, dar si elefant.ro, care a construit pentru Timon o casa din carti, si ofera fiecarui vizitator un voucher de 90 de lei pentru cumparaturi online.

Printre oferte insa, gasim standuri surpriza, o casa de carti realizata de elefant.ro, dar si standul lui Bogdan Dobrica, un tanar inventator de 30 de ani, care a creat un prototip de termostat inteligent care poate scadea costurile cu 30% daca este folosit in fiecare apartament dintr-un bloc cu minim 40 de locuinte. Practic, acest termostat are la baza un algoritm care, printre altele se coordoneaza automat cu celelalte termostate inteligente instalate in bloc, iar activitatea lui devine mai eficienta.

Targul imobiliar Timon are loc intre 24 si 27 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri