Compania a inregistrat in primele trei luni ale anului trecut o cifra de afaceri de aproape 20 milioane lei si un profit net de 2,9 milioane lei. Veniturile au scazut cu 5%, la 19,9 milioane lei (4,4 milioane euro), in primul trimestru din acest an, in timp ce cheltuielile au urcat cu aproape 10%, la 18,8 milioane lei (4,2 milioane euro), potrivit informatiilor transmise, joi, de Unirea Shopping Center pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), relateaza Mediafax. In aceeasi perioada a anului trecut, compania a consemnat venituri de aproape 21 milioane lei si cheltuieli de 17,2 milioane lei.

Compania Unirea Shopping Center este controlata indirect de sotii Carmen si Dan Adamescu, care prin intermediul The Nova Group Investments Romania detin 74,16% din actiuni. In structura actionariatului se mai regaseste SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri. Intr-o AGA programata pentru saptamana viitoare, actionarii vor discuta intentia companiei de a contracta un credit bancar in valoare de cel mult 70 milioane euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov.

Pe ordinea de zi a sedintei figureaza si aprobarea achizitiei de actiuni Astra Asigurari de cel mult 16 milioane de euro. Titlurile asiguratorului sunt, insa, oprite de la tranzactionare pe bursa din 18 februarie, cand societatea a intrat in administrare speciala.

DNA: Alexander Adamescu,...
Citeste si: Alexander Adamescu, arestat la Londra. Ce spune DNA