(P) Omifa se muta in zona de nord a capitalei

Incepand cu luna decembrie, Omifa, furnizorul de solutii pentru amenajarea spatiilor de birouri, si-a relocat biroul din Bucuresti in cladirea Nova Building, amplasata in zona de nord a Bucurestiului, in apropierea bulevardului Barbu Vacarescu si a Caii Floreasca.

Compania ocupa un spatiu la etajul 7 al cladirii din strada Gara Herastrau, nr. 2-4, un centru de afaceri Clasa A, cu o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 6.500 metri patrati.

Specializata in servicii complete de amenajari interioare si exterioare, Omifa este este reprezentant unic in Romania al firmelor italiene MioDino – sisteme de compartimentare si mobilier pentru birouri, IVM – solutii complete pentru birouri, Anaunia – pereti amovibili si ASA Plastici – producator de solutii integrate de cablare si conectica pentru birouri.

Prezenta pe piata din Romania inca din 2002, compania se pozitioneaza drept un constructor complex, avand la baza experienta si abilitatea necesara realizarii unei plaje largi de proiecte. Omifa furnizeaza servicii de consultanta, proiectare, randari 3D si management de proiect, pentru segmente variate ale pietei, inclusiv rezidential, comercial, administrativ, hotelier si industrial.

In sectorul amenajarilor interioare, imaginea de ansamblu este cea care conteaza, dar aceasta este compusa dintr-o serie intreaga de detalii indispensabile care ii confera proiectului final calitatea si functionalitatea,” declara Mihai Olaru, director general al Omifa.

“Serviciile pe care le prestam in prezent pentru client cuprind, fara a se limita la, urmatoarele:
- lucrari de amenajare si finisaje in regim de “proiect la cheie”;
- furnizare si montaj mobilier de birou si pereti de compartimentare;
- consultanta tehnica si space-planning spatii de birouri;
- lucrari constructii industriale si civile;
- consultanta tehnica de specialitate si asistenta proiectare lucrari constructii (instalatii, climatizari, civile, industriale);
- servicii relocare.”

Valoarea serviciilor prestate de Omifa este exprimata prin calitatea proiectelor executate pentru companii cu renume din Romania. Mai mult, aprecierea clientilor, se reflecta in modul in care acestia apeleaza in mod repetat la serviciile companiei si, in acelasi timp, o recomanda companiilor partenere.

Setari Cookie-uri