O mare surpriza in imobiliare este revenirea pe piata a investitorilor israelieni care au fost activi in perioada 2004 - 2005, a declarat Eduard Uzunov, proprietarul companiei de consultanta imobiliara Regatta, la emisiunea WALL-STREET 360.

In seria de emisiuni de business WALL-STREET 360 din aceasta saptamana discutam despre finantele personale. "Unde investim in 2015?" este intrebarea de pe buzele tuturor investitorilor. Sa investim in aur, pe bursa, in fonduri mutuale, in imobiliare sau in arta? Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea specialistilor in investitii.

2014 a fost cel mai bun an de la debutul crizei, iar inceputului anului 2015 debuteaza cu optimism si cu o mare surpriza: revenirea investitorilor israelieni, care erau activi in piata in 2004-2005, a declarat Eduard Uzunov. El mentioneaza ca discutiile cu acestia releva ca au mai multi bani in buzunar in prezent.

Ce anume a determinat aceasta situatie? Eduard Uzunov spune ca exista o cautare de noi centre de profit, iar interesant este ca piata din prezent seamana cu cea din 2004, inainte de panta ascendenta a creditarii. De asemenea, se asteapta o revenire a pietei, ca urmare a dezghetarii principalului motor, reprezentat de finantare. Cand ai finantare in imobiliare ai si mai mult curaj sa investesti, spune antreprenorul roman.

Eduard Uzonov a mentionat si ca a avut intalniri cu investitori israelieni noi pe piata, care cauta terenuri pentru dezvoltari imobiliare, atat rezidentiale, cat si comerciale, focusul acestora fiind pe Bucuresti. Interesul investitorilor este orientat in principiu pe Bucuresti, dar si pe Cluj. Zona centrala a Bucurestiului centralizeaza cel mai mare interes, mai spune proprietarul Regatta.

Citeste si
Uzunov: Investitorii din imobiliare, atrasi de scaderea coruptiei