Dincolo de alegerea unor obiecte interesante si armonizarea lor, amenajarea creativa a spatiului interior al unei locuinte presupune o atentie sporita acordata finisajelor si tipurilor de materiale folosite.

Gama de produse din piatra naturala Algabeth ofera o multime de solutii ingeniose pentru personalizarea spatiilor interioare, venind in sprijinul celor care isi doresc o locuinta moderna cu materiale de calitate, cunoscute pentru durabilitate si estetica aparte. In simulatorul-joc www.hailacasa.ro, la fel ca in realitate, Algabeth propune o serie de sugestii si idei de amenajare si recomanda utilizarea pietrei naturale in zone precum scara, soclul casei, terasa, blaturile de lucru, glafurie de la fereastra, acolo unde este nevoie de materiale rezistente si durabile, dar si in zone cu valoare estetica precum peretii verticali de la interior, semineele sau pardoseala. Decorarea unui spatiu cu piatra naturala nu ofera doar eleganta, ci si garantia utilizarii unui material cu o durata de viata care sa o egaleze pe cea a casei. In plus, costurile sunt cateodata mai mici chiar si decat gresia sau un alt material compozit, artificial.

Intra in joc si testeaza solutiile Algabeth pe www.hailacasa.ro sau prin apps.facebook.com/hailacasa/

Pentru oferta reala acceseaza: http://cerereoferta.hailacasa.ro/algabeth/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri