In anotimpul cald, balcoanele si terasele reprezinta alegerea cea mai accesibila pentru a te bucura de putin aer liber, amenajarea lor functionala si cu un aspect estetic placut fiind foarte importanta.

Cunoscut pentru duritatea si rezistenta la eroziuni si zgarieturi si deosebit prin coloritul ocru-roscat, calduros vizual, travertinul este alegerea perfecta pentru amenajarea unui spatiu exterior de relaxare. La fel ca alte materiale furnizate si prelucrate de Algabeth, travertinul ofera originalitate spatiului datorita aspectului sau natural si poate fi folosit in combinatii cu materiale diferite precum sticla sau caramida aparenta. In plus, prin slefuire, materialul este transformat intr-o suprafata mata ce previne alunecarea, o conditie de siguranta mai ales in cazul balcoanelor si teraselor. Astfel, travertinul raspunde uneia dintre cele mai importante probleme atunci cand vine vorba despre alegerea materialului potrivit pentru amenajarea spatiilor exterioare, fiind preferat atat de arhitecti, cat si de beneficiari pentru frumusete si rezistenta.

Puteti testa gama de produse Algabeth potrivite pentru amenajarea teraselor si balcoanelor in simulatorul-joc www.hailacasa.ro, iar daca planuiti sa va construiti un loc de relaxare in aer liber in propria locuinta puteti cere oferta Algabeth aici: http://cereoferta.hailacasa.ro/algabeth/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri