Cum ar fi sa ai casa in padure, dar sa te afli totusi la 15 minute de centrul Capitalei? Sa respiri, cu alte cuvinte, aer curat, si sa te bucuri de linistea unei comunitati civilizate, cand altii isi duc traiul zilnic intr-un oras mult prea poluat, zgomotos si aglomerat.

Si cum ar fi sa vii direct acasa de la birou, sa iti faci cumparaturile la doi pasi de tine, sa iti iei copiii de la scoala de peste drum si sa petreceti impreuna restul zilei, relaxati, la piscina? Veti spune ca toate acestea sunt un vis, fara sa stiti probabil ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa deschideti ochii si sa admirati complexul Greenfield, dezvoltat de compania IMPACT SA Developer & Contractor intr-una din cele mai frumoase zone ale Bucurestiului, la marginea padurii Baneasa.

O comunitate de 2.500 de rezidenti traieste in prezent in complexul aflat in continua dezvoltare. Greenfield este solutia ideala pentru cei care cauta echilibrul perfect intre o viata sanatoasa si una dinamica, tipica unei capitale europene. Interesul crescut al bucurestenilor pentru un astfel de mod de viata este sustinut de cifre: in luna februarie a acestui an, 51 de familii au achizitionat apartamente noi in cartierul Salcamilor, din Greenfield, cu 50% mai mult decat in luna precedenta.

In acord cu trendul crestcator al pietei, cele de mai sus creeaza premise puternice pentru a continua extinderea complexului, luna aceasta demarand lucrarile la trei noi blocuri din cartierul Salcamilor, iar pana la sfarsitul anului urmand sa fie finalizate inca 500 de apartamente.
Pe masura ce creste numarul rezidentilor in Greenfield, preocuparea Impact se indreapta tot mai mult catre conturarea unui lifestyle modern. Acesta este motivul pentru care compania a decis sa inceapa la vara constructia Green Club, un community center care va contine tot ceea ce ii trebuie omului modern, aflat vesnic intr-o cursa contracronometru: un supermarket, un restaurant si o banca, un centru spa, gradinita, terenuri de tenis, o piscina acoperita si una in aer liber. Totul la doi pasi de casa. Centrul va ocupa o suprafata de 10.400 de metri patrati si presupune o investitie de 5,2 milioane de euro.

promotiegreenfield.ro

Greenfield pe scurt
Localizare: Sectorul 1 al Capitalei
900 de hectare de padure imbratiseaza complexul
Suprafata totala: 60 de hectare
Suprafata dezvoltata: 11 hectare
Numar total de locuinte: peste 6.000
Numar de vile construite: 34
Numar de apartamente construite: 930
Faza 1: 680
Faza 2: 252
Aerul, cu 50% mai curat decat in centru
Nivelul de zgomot, cu 50% mai redus decat in centru
Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 20%
Blocuri cu regim redus de inaltime, P+5, dotate cu lift

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri