GREENFIELD, cel mai mare ansamblu rezidential din sectorul 1, zona Baneasa, lanseaza campania speciala de sarbatori White Weeks, pentru toti cei interesati sa-si achizitioneze in urmatoarea perioada o locuinta. Astfel, oricine rezerva un apartament in cadrul complexului rezidential in perioada 6 - 23 decembrie, va beneficia garantat de un cadou, la alegere, din cele 45 de gadget-uri, articole sportive sau pentru casa disponibile - de la Smart TV-uri, telefoane mobile si tablete, pana la biciclete, semineuri electrice, vouchere pentru mobila si altele.

Daca si tu ai in plan sa devii unul dintre rezidentii fericiti ai cartierului GREENFIELD, acum este cel mai potrivit moment sa-ti rezervi viitorul apartament. Cu cat vii mai repede, cu atat vei avea la dispozitie mai multe cadouri dintre care sa alegi! Mai multe detalii despre campania White Weeks pot fi accesate aici.

Situat in sectorul 1, la liziera padurilor Baneasa si Tunari si la doar 15 minute distanta de piata Victoriei, GREENFIELD este cel mai mare proiect rezidential din nordul capitalei si detine cea mai mare comunitate urbana din acest sector, cu peste 3.000 de rezidenti. Dezvoltatorul proiectului este IMPACT Developer&Contractor SA, primul dezvoltator imobiliar privat din Romania, listat la Bursa de Valori Bucuresti, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu.

In cadrul ansamblului rezidential GREENFIELD, locuitorii beneficiaza de facilitati pentru intreaga familie, de la locuri de joaca, teren de basket, minimarket, pana la bancomat, acces securizat si transport zilnic pe rutele Greenfield - Mall Baneasa si Greenfield – Metrou Pipera (tur-retur). Cele peste 900 de ha de padure ce imbratiseaza ansamblul actioneaza ca un filtru natural, asigurand aici cele mai scazute temperaturi din Bucuresti in perioada de vara si un confort sporit pe timpul iernii. De asemenea, valorile emisiilor poluante sunt cu pana la 50% reduse fata de centrul capitalei.

Cartierul GREENFIELD ofera clientilor apartamentele la preturi incepand de la 783 Eur/mp + TVA, un pret cu 15% mai mic decat media nordului capitalei, si cu o calitate a finisajelor si a constructiei mult superioara mediei pietei. Astfel, apartamentele cu 2 camere pornesc de la 59.980 euro, iar cele cu 3 camere si 4 camere pornesc de la 75.980 euro, respectiv 81.665 euro. Preturile mentionate nu includ TVA.

In acest an Impact a investit peste 44 milioane euro in lansarea celei de-a treia faze de dezvoltare a cartierului GREENFIELD – Ansamblul Platanilor, care va ocupa o suprafata de 10 ha si va cuprinde 39 de blocuri cu aproximativ 900 de apartamente. In cadrul noii dezvoltari, un important punct de atractie il constituie Parcul Platanilor, in care vegetatia special aleasa va intregi o suprafata de 6000 mp, alaturi de locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere.

Cei care doresc sa programeze o vizionare a apartamentelor din cadrul ansamblului GREENFIELD, pot lua legatura cu unul dintre consultantii dedicati, accesand site-ul proiectului: www.greenfieldresidence.ro .

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri