VIDEO. Coresi Business Park din Brasov ar putea atrage 3-4 chiriasi noi in urmatoarele sase luni (02:49)

Coresi Business Park din Brasov, care vizeaza livrarea a doua cladiri noi de birouri cu o suprafata totala de 18.000 mp, ar putea atrage 3-4 clienti mari in urmatorele sase luni, a declarat, la emisiunea WALL-STREET 360, Silviu Savin, partener Ascenta Management, firma care administreaza Coresi Business Park.

"Credem ca vom avea inca 3 sau 4 chiriasi noi, sunt 3-4 jucatorii care speram sa semneze sau poate chiar sa se mute in urmatoarele sase luni", a spus Silviu Savin. Potrivit lui, este vorba despre companii cu activitate in IT, back office, share service center si call center.

Pana acum, chiriasii adusi de Ascenta Management sunt companii multinationale. Cele mai noi nume din proiect sunt E-value din grupul Telecom si Tata Technologies. Aceasta din urma a semnat pentru noua cladire si va intra in spatiu intre februarie si aprilie, cu 300 de angajati.

"Mai sunt cateva nume cu care nu am semnat inca, dar suntem aproape. Din clientii existenti suntem in discutii cu trei companii pentru extindere. Practic, din 2008 cand s-a mutat primul chiarias, nu a plecat nimeni si toata lumea s-a extins cel putin o data", mai spune Silviu Savin.

El a adaugat ca unele companii se extind in pasi "foarte marunti", cu 15%-20%, insa alte companii isi dubleaza sau isi tripleaza spatiul in care activeaza.

A doua etapa a proiectului Coresi Business Park din Brasov, care vizeaza livrarea a doua cladiri noi de birouri cu o suprafata totala de 18.000 metri patrati, va presupune investitii de circa 10 milioane euro in 2015-2016.

Setari Cookie-uri