A doua etapa a proiectului Coresi Business Park din Brasov, care vizeaza livrarea a doua cladiri noi de birouri cu o suprafata totala de 18.000 metri patrati, va presupune investitii de circa 10 milioane euro in 2015-2016.

Lucrarile de constructie au inceput in aprilie si vor fi finalizate in 2016.

"Compania Tata Technologies este primul chirias in spatiile ce vor fi livrate in T2 2016, firma optand in prima etapa pentru o suprafata de 3.300 mp. (...) Pentru suprafetele disponibile in cea de a doua faza a proiectului Coresi Business Park se poarta discutii cu o parte dintre chiriasii actuali, care au in plan extinderea spatiilor pe care le ocupa in prezent, dar sunt vizati si cativa chiriasi noi", se arata intr-un comunicat al centrului de afaceri.
Cladirile vor avea trei sau patru etaje si intre 725 mp si 1.550 mp inchiriabili pe etaj.

"Masterplanul Coresi Business Park cuprinde un mix echilibrat de conversii de spatii industriale in spatii de birouri de clasa A si cladiri noi. In urmatorii 10 ani, pe terenul de 12 hectare din cadrul fostei uzine de tractoare se vor construi noi cladiri de birouri, suprafata totala a parcului de afaceri ajungand astfel la peste 100.000 mp", se mai arata in comunicat.

Prima faza a complexului dezvoltat de Ascenta Management pe fosta platforma industriala Tractorul include circa 25.000 mp de spatii de birouri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri