Skanska da startul lucrarilor de constructii la cea de-a doua faza a proiectului Campus 6, cu o investitie de 76.13 mil. euro

Skanska Romania, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari la nivel local, face o investitie de 76.13 milioane de euro in startul constructiei Campus 6.2 si Campus 6.3, cladirile ce fac parte din cea de-a doua faza a complexului de spatii de birouri Campus 6, localizat in zona de Centru-Vest a Bucurestiului.

Cele doua cladiri vor oferi o suprafata inchiriabila de aproximativ 19.800 si respectiv 17.800 mp, fiecare cu cate 11 etaje supraterane si o parcare pe doua niveluri in subteran. La finalizare va exista si o pista de alergare, amenajata pentru angajatii chiriasilor pe acoperisul celor doua cladiri. Utilizatorii Campus 6 vor avea un all-in-one Building App cu module adaptabile in functie de nevoile fiecarui chirias, in completarea Receptiei Virtuale care digitalizeaza accesul in cladire.

Aplicatia, care va cuprinde servicii de car & bike sharing, drop by box si food delivery, le va facilita utilizatorilor raportarea cu mai multa usurinta a problemele din spatiu catre responsabilii cu mentenanta cladirii precum si in gasirea facilitatilor si a evenimentelor care se intampla in zona. Proiectul include si gradini urbane cu o suprafata de 7.000 mp, care incorporeaza mobilier cu prize electrice si acces la Wi-Fi.

"Caracteristicile de well-being implementate fac ca cele doua noi cladiri ale complexului sa fie primele constructii din Romania inregistrate pentru obtinerea certificarii WELL, cel mai important standard pentru cladiri axat pe imbunatatirea sanatatii si a starii de bine, prin atributele mediului construit. WELL vine in completarea certificarii LEED, care are la baza solutii de sustenabilitate ce se reflecta in eficienta cladirii. Campus 6.2 si 6.3 se califica pentru certificarea LEED la nivel Gold", potrivit unui comunicat al Skanska.

Complexul Campus 6 va cuprinde la finalizare patru cladiri de birouri, totalizand o suprafata inchiriabila de peste 81.000 mp. Definitivarea constructiei cladirilor Campus 6.2 si 6.3 este planificata pentru Q3 al anului 2020.

Citeste si:
Dezvoltatorii de birouri care au pariat pe magistrala nouă de metrou
Dezvoltatorii de birouri care...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri