Compania de consultanta RealTime va lansa primul serviciu de monitorizare si auditare a pietei imobiliare din Romania, cu date despre 330 de ansambluri rezidentiale si intreaga piata second de apartamente din Bucuresti destinate potentialilor cumparatori, dezvoltatorilor, investitorilor si bancilor, scrie Mediafax.

De asemenea, serviciul va analiza informatii despre 85 de noi proiecte rezidentiale aflate in faza de analiza sau proiectare.

"Romania inca este o piata emergenta si imatura, cand vorbim despre piata rezidentiala. In egala masura, clientii si dezvoltatorii nu au date certe si concludente pentru a-si baza si argumenta decizia de achizitie sau dezvoltare de locuinte. Serviciul nostru urmareste educarea clientilor in ceea ce priveste calitatea locuintelor si o adaptabilitate mult mai mare a dezvoltatorilor la cererea eligibila, lucru ce va creste, implicit, vanzarile acestora", a declarat intr-un comunicat Cristina Rosca, managing partner RealTime.

Serviciul va fi lansat la Targul Imobiliar National tIMOn, organizat in perioada 22 - 25 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

5 motive pentru care...
Citeste si: 5 motive pentru care socializarea la serviciu trebuie incurajata

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Topul firmelor de consultanta imobiliara: cine a dominat piata in 2018