Elis Pavaje, unul dintre cei mai importanti producatori de borduri si pavele din Romania, a contribuit la amenajarea exterioara a celui mai mare centru de relaxare si distractie cu apa termala din Europa, deschis pe 14 ianuarie, langa Bucuresti, contract care a constat in furnizarea de pavele si borduri in valoare totala de circa 1,2 milioane de lei.

Compania a livrat pavele vibropresate pentru o suprafata de aproximativ 24.000 mp si borduri pentru 18.000 metri liniari. Produsele au fost utilizate pentru amenajarea unei parcari auto pentru clienti, de circa 20.000 mp, a unei zone de stationare autocare si a unei piatete pietonale de circa 4.000 mp, in zona de „Intrare Clienti”. Printre modelele folosite se numara pavaje in nuantele travertin si alb crem si borduri in nuantele ciment si travertin. Montajul lucrarii a fost realizat de catre unul dintre partenerii Elis Pavaje din Prahova, specializati in constructii de drumuri.

Complexul a fost dezvoltat pe un teren de 250.000 mp, are o suprafata totala de 30.000 de metri patrati si o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Proiectul dispune in momentul de fata de cel mai adanc foraj geotermal din ultimii 25 de ani din Romania, cel mai modern sistem de purificare a apei din lume, singura cladire din Romania care isi produce singura energia de care are nevoie, cea mai intinsa plantatie indoor de palmieri din Europa, cel mai mare sistem indoor de tobogane din Europa Centrala si de Sud-Est si cel mai mare complex de saune din Romania.

Retail jobs

Elis Pavaje este unul dintre cei mai mari producatori de borduri si pavele din Romania. Compania are un portofoliu de peste 125 de modele de pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti si produse ornamentale din beton si asigura toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj.

Elis Pavaje a incheiat anul 2014 cu afaceri de circa 25 de milioane de euro si anunta, intr-un interviu pentru Wall-Street.ro, ca se asteapta la o crestere de 5% a rulajului si in cursul anului 2015, la peste 26 de milioane de euro.

Compania din judetul Alba, condusa de catre familia Gota, a incheiat anul 2014 cu un profit net de peste 1 milion de euro.

Infiintata in 1991, in Alba, compania ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova).

Citeste si:
Incendiu la un depozit de alimente de la Therme
Incendiu la un depozit de...

Principalii concurenti ai Elis Pavaje la nivel local sunt sucevenii de la Symmetrica sau Semmelrock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri