Premier Imobiliare, una dintre cele mai mari companii imobiliare din zona de sud a Capitalei, a anuntat startul lucrarilor la proiectul imobiliar Olympus Residence, odata cu luna februarie a acestui an.

Ansamblul Olympus Residence este amplasat pe Soseaua Oltenitei (punct de reper capatul tramvaiului nr. 11) si este dezvoltat si promovat de catre cumulat-o Premier Imobiliare. "Olympus nu va fi doar un ansamblu, ci un mic orasel «cu de toate», cum imi place sa ii spun", a declarat Alexandru Leona, manager de marketing, Premier Imobiliare.

Noul condominiu dezvoltat de Premier Imobiliare va fi construit secvential. Prima faza cuprinde 1 corp de cladire (bloc) cu 2 scari si regim de inaltime S+P+6 etaje. Vor fi disponibile 86 de unitati locative in aceasta prima faza, garsoniere si apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Ultimul nivel va fi format exclusiv din 4 unitati locative tip penthouse, pe fiecare scara. Termenul de finalizare pentru faza I este 20 decembrie 2016.

Preturile pentru unitatile locative din ansamblul Olympus Residence pornesc de la 21.500 de euro si ajung pana la 95.000 de euro. Astfel, romanii care sunt in cautarea unei locuinte in Zona de Sud pot plati pentru o garsoniera intre 21.500 de euro (cu 28.65 mp) si 39.500 de euro (cu 37.75 mp), pentru un apartament de 2 camere intre 29.300 de euro (cu 39.15 mp) si 82.300 de euro (cu 78.45 mp), iar pentru un apartament de 3 camere intre 71.500 de euro (cu 68.1 mp) si 95.000 de euro (cu 90.4 mp). Preturile includ T.V.A. de 5%.

In cadrul ansamblului Olympus Residence, vor eixsta si o serie de facilitati precum teren de sport, locuri de joaca pentru copii, strazi si trotuare pietonale amenajate, acces controlat cu bariere, spatii verzi, locuri de parcare. Amplasarea sa ofera acces facil la mijloacele de transport suprateran, dar si la metrou (10 minute distanta fata de statiile Piata Sudului, Aparatorii Patriei), mai arata reprezentantul Premier Imobiliare.

Retail jobs

In imediata proximitate a ansamblului Olympus Residence, se regasesc mall-uri, galerii si centre comerciale, piete agro-alimentare, unitati spitalicesti, scoli si gradinite, unitati de invatamant superior, farmacii (cu program non-stop) si institutii publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri