LEGO este pentru multi dintre noi unul dintre brandurile care ne-a marcat copilaria, multi fiind si astazi fani inraiti ai pieselor care iti dezvolta imaginatia. Dar ce poate fi mai frumos decat pasiunea copilariei sa devina si locul in care sa iti desfasori activitatea?

Se intampla in Danemarca, acolo unde LEGO va demara in scurt timp o extindere de 560.000 mp a birourilor sale din orasul Billund, proiect care ar urma sa fie finalizat pana in 2020. Si cum ar putea sa arate birourile companiei LEGO altfel decat construite asemenea pieselor pe care acestia le comercializeaza.

Partea interesanta este ca viitoarele birouri LEGO vor putea fi vizitate de oricine, fara sa fii neaparat angajat in acest spatiu. Sediul central al LEGO va gazdui 4.000 de angajati si se afla in micutul oras Billund din centrul Danemarcei, cunoscut drept casa LEGO, dar si a spatiului de distractie Legoland.

In proiectarea noii extinderi s-a avut in vedere ca spatiile verzi sa se continue inclusiv la interior. Una dintre cele mai mari schimbari va fi implementarea unui atrium pe mai multe nivele, iar designul va pastra, in cea mai mare parte, detaliile pieselor LEGO.

Viitorul spatiu de lucru va incuraja discutiile fata in fata, dar si o colaborare mai buna intre angajati. “Am ales sa completam viitorul spatiu cu mai multe canapele decat birouri, in speranta ca angajatii vor rezolva mai usor atributiile decat din fata unui monitor”, au declarat oficialii companiei.

Cladirea de birouri se va desfasura pe o suprafata de 52.000 mp, avand o forma care va conferi un nivel optim de luminozitate. Mai mult, cladirea va beneficia de un consum redus de energie si se va integra si va respecta master planul orasului Billund.

Viitoarele birouri vor dispune de spatii speciale pentru socializare, fitness, dar si camere dedicate fiecarui angajat.

LEGO Group detine cinci sedii in toata lumea:Billund (Danemarca), Enfield, Connecticut (SUA), Londra (Marea Britanie), Shanghai (China) si Singapore.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri