Bartosz Puzdrowski este specializat in sectorul imobiliar cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, ocupand functii de conducere in companii imobiliare specializate pe segmentele rezidential, office si comercial. A fost, printre altele, membru de consiliu in cadrul companiei ICON Real Estate in Polonia si Finlanda, fiind responsabil pentru proiecte de dezvoltare si renovare rezidentiala si office in Varsovia si Helsinki, director general al departamentului de dezvoltare imobiliara in cadrul Marvipol Group si CEO al Polnord.

De asemenea, a ocupat pozitiile de Country Manager pentru Polonia si Tarile Baltice in cadrul Avestus Real Estate (un important dezvoltator imobiliar comercial din regiunea Europei Centrale si de Est), director al departamentului de dezvoltare al ECE Projektmanagement Polska (unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori in centre comerciale din Europa), precum si manager de dezvoltare regionala in cadrul McDonald's Polonia.

Este absolvent al facultatii de Filozofie si Sociologie si al facultatii de Management din cadrul Universitatii din Varsovia, precum si al programului de Executive MBA Varsovia - Illinois, cu specializarea in administrarea afacerilor si comert.

Citeste si:

Impact Developer & Contractor a intrat pe piata imobiliara din Romania in anul 1991, cand a lansat o serie de proiecte rezidentiale in zona de nord a capitalei. Intre anii 1997 - 2007, Impact a dezvoltat si vandut in nordul capitalei 10 ansambluri rezidentiale, cu peste 100 de vile. La acestea se adauga alte patru proiecte rezidentiale in Ploiesti, Oradea si Constanta, dar si primul imobil de birouri de clasa A din zona Baneasa-Pipera, denumit Construdava Business Center.

Cel mai important si de anvergura proiect al companiei este cartierul Greenfield, cel mai mare ansamblu rezidential din sectorul 1 (peste 3.000 rezidenti). In primul semestru al acestui an, Impact Developer & Contractor a contractat in Greenfield peste 300 de apartamente, insumand o valoare totala de 23,85 milioane euro (TVA inclus), acesta fiind cel mai bun rezultat semestrial inregistrat de companie din 2008 pana in prezent.