Ana Dumitrache (foto cover) are o vasta experienta in domeniul imobiliar si in finante. Pe parcursul carierei sale din domeniul bancar, petrecut in cadrul BCR, Ana Dumitrache a dobandit puternice cunostinte in domeniul imobiliar, cooperand cu dezvoltatorii de top in Europa Centrala si de Est.

Activitatea Anei Dumitrache se va axa in special pe dezvoltarea afacerii, va fi responsabila de finantare si contabilitate si va sprijini operatiunile globale ale CTP in Romania.

CTP a investit peste 250 de milioane de euro in Romania, intr-un portofoliu de peste 500.000 mp de spatii logistice la nivel local, avand in plan dublarea suprafetei in urmatorii doi ani.

Citeste si:

Conform datelor companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, in 2016, livrarile de spatii noi vor depasi 300.000 mp, nivel care va creste stocul de spatii industriale si logistice din Romania cu 15%. Cea mai mare parte va fi livrata in Bucuresti - 63% (~ 190.000 mp), regiune urmata de Cluj - 8% (25.000 mp), Brasov, Ploiesti si Sibiu, cu 5% (15.000 mp fiecare).

CTP este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte logistice la nivel local, pe o piata pe care mai activeaza nume precum P3, Globalworth, Cromwell sau BlackStone, companie care a preluat portofoliul imobiliar de la Immofinanz.