Compania de consultanta imobiliara este detinuta de catre Octavian Badescu, antreprenor in sectorul serviciilor si investitor, printre proiectele sale anterioare numarandu-se Sameday Courier si Retailplus Eastern Europe.

“Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi intr-o franciza imobiliara a fost interesul pe care l-am avut in ultimii ani pentru piata de real estate, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piata, cel rezidential, zona pe care sunt eu insumi sunt investitor. In plus, am analizat aceasta oportunitate de peste jumatate de an, informandu-ma la un nivel destul de detaliat cu privire la piata interna si la evolutiile de la nivel international, in special ale brandului RE/MAX. Am studiat mai multe modele si am concluzionat ca, la acest moment, acest proiect este cel potrivit pentru a ma implica”, a afirmat Octavian Badescu, precizand, la solicitarea wall-street.ro, ca ”am avut in vedere ca este o afacere in sectorul serviciilor, sector cu care sunt oarecum familiarizat dupa zonele si pietele de servicii abordate deja - de curierat, de cercetare de piata si de marketing direct”.

Legat de investitiile sale personale in rezidential, Octavian Badescu a precizat ca este vorba despre achizitii realizate, in ultimii ani, in centrul si nordul Bucurestiului. De asemenea, antreprenorul a mai declarat, pentru wall-street.ro, ca ”in acest parteneriat vorbim - ca brand si ca sistem - de un lider mondial (RE/MAX), vorbim de un master francizor (Razvan Cuc) care este un antreprenor cu experienta, cu resurse, cu echipa, cu dedicare, cu focalizare, cu o anume expertiza in imobiliare si vorbim de un francizat local (subsemnatul) cu o anume experienta manageriala si antreprenoriala in sectorul serviciilor, cu investitii imobiliare proprii, cu anumite resurse, cu motivatie si cu un plan de dezvoltare la nivel local”.

Antreprenorul a subliniat ca, in acest moment, pe piata imobiliara locala exista un potential semnificativ, mai ales tinand cont de caracteristicile pietei, de nevoile existente privind un serviciu de calitate si de peisajul concurential si economic actual.