Potrivit oficialilor Renault, in viitorul proiect de birouri vor lucra nu mai putin de 3.000 de angajati si astfel se va reuni intreaga activitate a concernului francez la nivel local. “Vom reuni in acelasi loc angajatii din inginerie, cei care se ocupa de suport, de marketing sau cei implicati in serviciile de business. (…) Este pentru prima oara de la venirea Groupe Renault in Romania cand compania reuneste toate activitatile situate la Bucuresti”, a declarat Yves Caracatzanis, CEO al Groupe Renault Romania.

Relocarea sediului Groupe Renault Romania reprezinta cea mai mare tranzactie de leasing de pe piata de cladiri de birouri din Romania si prima investitie pe care Globalworth o face in vestul Bucurestiului.

Potrivit informatiilor wall-street.ro, valoarea totala de investitie a proiectului Renault Bucharest Connected se situeaza in jurul pragului de 50 de milioane de euro.

„Dezvoltarea proiectului consolideaza pozitia noastra pe piata cladirilor de birouri din Romania. Urmare a acestui contract, Groupe Renault va deveni cel mai mare chirias al nostru si ne mandrim cu faptul ca vom gazdui cea mai mare corporatie din Romania. Nu in ultimul rand, este o confirmare a strategiei noastre de a investi in cladiri premium, cu standarde superioare de calitate, eficiente energetic si cu o amprenta cat mai redusa asupra mediului”, a precizat Dimitris Raptis, director adjunct executiv si director de investitii (CIO) in cadrul Globalworth.