Globalworth a finalizat constructia Renault Bucharest Connected. Proiectul de spatii de birouri este estimat la 50 mil. euro

Globalworth, liderul pietei de birouri din Romania si Polonia, a finalizat constructia proiectul Renault Bucharest Connected (RBC) la doar un an si jumatate de la startul lucrarilor pe santierul din zona de vest a Bucurestiului. Cei aproape 58.000 de metri patrati de spatii de birouri, facilitati si de centru de design au fost construiti in 561 de zile.

Constructia Renault Bucharest Connected a inceput in august 2017, iar lucrarile au fost finalizate in luna februarie a acestui an. Proiectul, estimat la 50 de milioane de euro, include 40.000 de metri patrati de birouri de Clasa A, deserviti de un etaj subteran de 10.000 mp ce include aproximativ 240 locuri de parcare, la care se adauga cele 760 aflate la suprafata.

De asemenea, proiectul inglobeaza si un centru de design de 8.000 de mp, iar angajatii care vor lucra aici vor beneficia si de un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor. La toate acestea se adauga si alte facilitati precum un restaurant, sala de sport si un cabinet medical. Renault Bucharest Connected va fi proiectul de spatii de birouri exclusiv al grupului Renault Romania.

"Renault Bucharest Connected a fost inca de la inceput un proiect ambitios, gandit sa raspunda unor nevoi specifice ale partenerului nostru", a declarat Dimitris Pergamalis, Head of Construction & Development la Globalworth.

Proiectul, deja certificat verde BREEAM cu gradul Excellence, va si fi prima cladire din portofoliul Globalworth certificata EDGE (“Excellence in Design for Greater Efficiencies”), oferit de IFC, divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Citeste si:
Automobile Dacia a prelungit contractul de închiriere în Pitești...
Automobile Dacia a prelungit...

Relocarea sediului Groupe Renault Romania reprezinta cea mai mare tranzactie de leasing de pe piata de cladiri de birouri din Romania si prima investitie pe care Globalworth o face in vestul Bucurestiului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri