Globalworth detine integral proiectul Renault Bucharest Connected dupa achizitia participatiei de 50% de la Simon Roth

Globalworth, cel mai mare proprietar de cladiri de spatii de birouri din Romania, a cumparat cealalta jumatate din proiectul Renault Bucharest Connected de la compania Elgan Group, controlata de Simon Roth, devenind astfel actionar unic al firmei proprietare a cladirii de aproape 58.000 de metri patrati.

Dupa ce a achizitionat Pitesti Industrial Park, al carui unic client este Dacia Renault, Globalworth a dezvoltat pentru grupul francez si cladirea de spatii de birouri Renault Bucharest Connected. Sediul din vestul Capitalei gazduieste centrul de inginerie, departamentul de vanzari, sectorul de servicii de business si departamentele de suport - HR, comunicare, IT/S, managementul calitatii, financiar, legal si asset management.

Lucrarile au fost demarate in luna august 2017, iar cladirea a fost finalizata in luna februarie 2019. Proiectul include 40.000 de metri patrati de birouri de clasa A si un etaj subteran de 10.000 mp ce include aproximativ 240 de locuri de parcare, la care se adauga cele 760 de locuri aflate la suprafata.

De asemenea, proiectul inglobeaza si un centru de design de 8.000 de mp, iar angajatii care lucreaza aici au la dispozitie si un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor. La toate acestea se adauga alte facilitati precum un restaurant, sala de sport si un cabinet medical. Proiectul este certificat BREEAM Excellent.

Citeste si:
TOPUL proiectelor de birouri ce urmează a fi livrate în Bucureşti...
TOPUL celor mai importante...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri