In urma finalizarii proiectului, prevazut pentru primul trimestru al anului 2019, Groupe Renault va ocupa intregul spatiu dezvoltat, care se va intinde pe o suprafata de peste 47.000 mp, pe o perioada de cel putin 11 ani. Aceasta este cea mai mare tranzactie de leasing inregistrata vreodata pe piata de birouri din Bucuresti, dar si din Romania.

Viitorul sediu al Groupe Renault se va afla in vestul Bucurestiului, in proximitatea statiei de metrou Preciziei si marcheaza prima investitie a Globalworth in acest subsegment dinamic al pietei de birouri din Bucuresti, aflat intr-o crestere rapida.

Acesta este al doilea proiect de inchiriere incheiat intre Globalworth si Groupe Renault Romania, urmand achizitiei principalei facilitati de distributie a Dacia, din apropierea fabricii de la Mioveni, finalizata recent. Ca urmare a acestei tranzactii, Groupe Renault Romania va deveni cel mai mare chirias al Globalworth.

“Noul nostru sediu din Bucuresti are deja un nume, ales de angajatii nostri: Renault Bucharest Connected. Pentru prima oara de cand Groupe Renault isi desfasoara activitatea in Capitala, mai mult de 3.000 de angajati, zeci de echipe, sute de profesii se vor afla in acelasi loc si vor putea lucra chiar mai bine impreuna. Pentru noi, Renault Bucharest Connected nu este doar un proiect imobiliar, ci un proiect de management dedicat colegilor nostri. Crearea unor spatii de lucru colaborative, prietenoase, proximitatea fata de mijloacele de transport in comun si accesul facil catre Centrul Tehnic Titu si catre platforma industriala de la Mioveni sunt alte obiective ale noului proiect”, explica Yves Caracatzanis, managing director Groupe Renault Romania.