"Dupa ce anul trecut adaugam o noua zona importanta pe harta Globalworth, odata cu proiectul Bucharest Renault Connected, anuntam astazi o achizitie pe Bulevardul Preciziei, prin care dorim sa ne intarim si mai mult pozitia in aceasta parte a Bucurestiului. Suntem convinsi ca, datorita suprafetei si pozitionarii sale, in apropierea statiei de metrou Preciziei si a autostrazii Bucuresti-Pitesti, este o achizitie importanta in portofoliul nostru si ne vom continua astfel strategia de extindere", a declarat Mihai Zaharia (foto), director al departamentului de investitii si piete de capital al Globalworth.

Noul teren din portofoliul Globalworth, detinut anterior de Terra Management & Development Group, are o suprafata de aproximativ 7.600 de metri patrati si este situat pe Bulevardul Preciziei, nr. 3F, in imediata apropiere a viitorului sediu al Groupe Renault Romania, dezvoltat de companie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont