Globalworth, cel mai important investitor pe piata de birouri din Europa Centrala si de Est, anunta achizitia unui nou teren in Bucuresti, pe Bulevardul Preciziei, de catre Elgan Offices, o companie detinuta in mod egal de Globalworth si Elgan Group (reprezentata de Simon Roth). Tranzactia are o valoare totala de aproximativ 2 milioane euro.

"Dupa ce anul trecut adaugam o noua zona importanta pe harta Globalworth, odata cu proiectul Bucharest Renault Connected, anuntam astazi o achizitie pe Bulevardul Preciziei, prin care dorim sa ne intarim si mai mult pozitia in aceasta parte a Bucurestiului. Suntem convinsi ca, datorita suprafetei si pozitionarii sale, in apropierea statiei de metrou Preciziei si a autostrazii Bucuresti-Pitesti, este o achizitie importanta in portofoliul nostru si ne vom continua astfel strategia de extindere", a declarat Mihai Zaharia (foto), director al departamentului de investitii si piete de capital al Globalworth.

Noul teren din portofoliul Globalworth, detinut anterior de Terra Management & Development Group, are o suprafata de aproximativ 7.600 de metri patrati si este situat pe Bulevardul Preciziei, nr. 3F, in imediata apropiere a viitorului sediu al Groupe Renault Romania, dezvoltat de companie.

Renault Bucharest Connected (RBC) este in prezent in constructie si urmeaza sa fie finalizat in prima parte a anului 2019. Proiectul va avea o suprafata de 47.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A si va include si un showroom pentru vehiculele Groupe Renault Romania, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne si externe, dar si alte facilitati precum un restaurant si un cabinet medical.

Globalworth este o companie de investitii imobiliare care activeaza in Europa Centrala si de Est (ECE), listata pe segmentul AIM al Bursei de Valori de la Londra. A devenit principalul investitor pe piata imobiliara din ECE prin pietele sale principale din Polonia si Romania. In Polonia, compania a pus bazele unei platforme semnificative de investitii, printr-o participatie de 68,4 % in Globalworth Poland, denumit anterior Griffin Premium R.E .. N.V. (GPRE), un investitor care activeaza pe piata poloneza de real estate, listat la Bursa de Valori din Varsovia.

Citeste si:
Globalworth donează 200.000 euro pentru lupta împotriva COVID-19
Globalworth donează 200.000...

Globalworth achizitioneaza, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si in sectorul de logistica / industrie, prin intermediul carora beneficiaza de venituri din inchirierea de spatii catre companii. Portofoliul companiei are o valoare totala de 2 miliarde de euro, peste 90% dintre aceasta fiind reprezentata de active producatoare de venit, preponderent in sectorul de birouri, inchiriate catre aproximativ 440 de companii nationale si multinationale din 28 de tari si 37 de sectoare de activitate. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara si Pitesti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Constructor: Angajații vor fi trimiși în șomaj tehnic, dacă vom opri șantierele
Setari Cookie-uri