CTPark Cluj II va fi situat in localitatea Floresti, si va avea o suprafata totala inchiriabila de 29.000 de metri patrati. Compania mai detine in prezent un parc in judetul Cluj, CTPark Cluj I, aflat in localitatea Apahida, cu o suprafata de 23.000 m², finalizat anul trecut.

CTP isi continua astfel procesul de extindere la nivelul intregii tari, in special in partea de vest, unde cererea de spatii logistice si industriale de clasa A a crescut considerabil in ultimii ani. Pozitionat strategic la iesirea din oras, pe sensul de mers Cluj-Napoca – Oradea, cu acces direct din DN1 si Drumul European 60, CTPark Cluj II va fi construit pe un teren cu o suprafata de 65.000 de metri patrati. Proiectul se afla in faza de autorizare, design si licitatie pentru subcontractori, urmand ca lucrarile sa fie finalizate in doua etape: prima in martie 2018, iar a doua in ultima jumatate a anului viitor.

Noul parc logistic va dispune de 29.000 mp spatii de depozitare, din care aproximativ 8.000 mp sunt deja inchiriate de unul dintre clientii strategici ai CTP, potrivit declaratiilor dezvoltatorului. Restul de 21.000 mp disponibili se afla intr-un singur depozit cu compartimentare flexibila, care permite impartirea spatiului in suprafete de marimi diferite, in functie de nevoile clientilor, de la 1.500 mp pana la 10.500 mp.