Mantor a vandut deja off-plan 60% din locuintele ansamblului rezidential Trastevere

La trei luni de la primirea aprobarii pentru Planul Urbanistic Zonal al ansamblului rezidential Trastevere, grupul spaniol Mantor anunta obtinerea autorizatiei de constructie din partea Primariei Voluntari si inceperea lucrarilor de constructie. Mai mult de jumatate dintre apartamente au fost deja vandute off-plan.

Cu o valoare estimata la 6 milioane de euro, complexul rezidential, situat pe Bulevardul Iancu Nicolae 84, va include parcare proprie, o sala de gimnastica, o sala de evenimente, un spatiu de joaca interior pentru copii si o piscina pe acoperis. Pana acum, dezvoltatorii confirma ca au fost vandute 31 apartamente de 2, 3 si 4 camere, din totalul de 54 de apartamente.

Conform datelor companiei, cea mai mare cerere a venit din partea familiilor atrase atat de zona linistita, cat si de scolile renumite din vecinatatea complexului. Printre institutiile de invatamant din proximitatea complexului rezidential se afla British School, American School, Lycée Français, Liceul Mark Twain sau Little London School.

"Lucrarile de constructie au inceput pe 20 septembrie, finalizarea proiectului fiind estimata pentru toamna anului 2018. Pana acum, apartamentele s-au vandut in proportie de 60%", a declarat Tomas Manjon (foto), managing partner Mantor. Fondatorii grupului Mantor au participat la mai mult de 16 proiecte de constructii premium si de lux, care insumeaza peste 500.000 mp in Spania si Romania.

In prezent, obiectivul companiei este dezvoltarea a cel putin trei proiecte imobiliare in urmatorii 2 ani, doua dintre ele in zona Pipera, precum si in zona Cercului Militar din Bucuresti. La momentul de fata, Mantor executa 4 lucrari ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ 7 milioane de EUR + TVA: o cladire in zona Cotroceni, o cladire in strada Docentilor, o cladire in zona Amzei (fosta casa Mita Biciclista) si o fabrica in Urlati, langa Ploiesti.

Citeste si:
Cum arata cel mai nou proiect de apartamente de lux din Pipera
Homing Properties a finalizat...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri