La doua luni de la inceperea lucrarilor de constructie pentru ansamblul rezidential Trastevere, grupul spaniol Mantor anunta planurile de construtie pentru un nou proiect rezidential. Situat in apropierea Trastevere, la intersectia dintre Bvd. Pipera si Erou Iancu Nicolae, noul proiect este estimat la o valoare de 6 milioane de euro, iar lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in primavara anului viitor.

Noul complex va fi asemanator cu Trastevere, si va include 47 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, dintre care 11 la parter, cu gradina privata si 4 penthouse-uri cu terasa. Pe lista facilitatilor se regasesc locuri de joaca pentru copii, piscina, spatiu dedicat pentru parcare.

"Dupa experienta foarte buna cu Trastevere, care a fost atat de bine primit in piata, am decis sa achizitionam acest teren. Ne-am propus sa finalizam constructia in vara anului 2019", a declarat Tomas Manjon, managing partner Mantor. Terenul achizitionat recent este 2.700 mp.

Fondatorii grupului Mantor au participat la mai mult de 16 proiecte de constructii premium si de lux, care insumeaza peste 500.000 mp in Spania si Romania. In prezent, obiectivul companiei este dezvoltarea a cel putin trei proiecte imobiliare in urmatorii doi ani, doua dintre ele in zona Pipera, precum si in zona Calea Victoriei din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri