La doua luni de la inceperea lucrarilor de constructie pentru ansamblul rezidential Trastevere, grupul spaniol Mantor anunta planurile de construtie pentru un nou proiect rezidential. Situat in apropierea Trastevere, la intersectia dintre Bvd. Pipera si Erou Iancu Nicolae, noul proiect este estimat la o valoare de 6 milioane de euro, iar lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in primavara anului viitor.

Noul complex va fi asemanator cu Trastevere, si va include 47 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, dintre care 11 la parter, cu gradina privata si 4 penthouse-uri cu terasa. Pe lista facilitatilor se regasesc locuri de joaca pentru copii, piscina, spatiu dedicat pentru parcare.

"Dupa experienta foarte buna cu Trastevere, care a fost atat de bine primit in piata, am decis sa achizitionam acest teren. Ne-am propus sa finalizam constructia in vara anului 2019", a declarat Tomas Manjon, managing partner Mantor. Terenul achizitionat recent este 2.700 mp.

Fondatorii grupului Mantor au participat la mai mult de 16 proiecte de constructii premium si de lux, care insumeaza peste 500.000 mp in Spania si Romania. In prezent, obiectivul companiei este dezvoltarea a cel putin trei proiecte imobiliare in urmatorii doi ani, doua dintre ele in zona Pipera, precum si in zona Calea Victoriei din Bucuresti.

Citeste si:
Piata rezidentiala din Romania, din perspectiva unui investitor...
Tomas Manjon, Mantor:...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum arata cel mai nou proiect de apartamente de lux din Pipera