Compania de consultanta imobiliara Nordis vinde Millo Village, un ansamblu de 44 vile noi de lux din Pipera, dezvoltat de Nova Development, langa Padurea Andronache, din proximitatea Capitelei. Suprafetele vilelor sunt cuprinse intre 204 mp si 213 mp construiti, iar preturile pornesc de la 730 euro pe metru patrat.

Complexul rezidential Millo Village, vandut in exclusivitate de Nordis, este situat in zona Pipera si se adreseaza in special familiilor. Amplasat langa Padurea Andronache, complexul este format din 44 de vile, 20 cuplate si 24 insiruite, dispuse pe mai multe niveluri: parter, etaj si mansarda.

Suprafetele vilelor sunt cuprinse intre 204 mp construiti si 213 mp construiti, iar fiecare vila se vinde impreuna cu doua locuri de parcare. Lucrarile de constructie au demarat, urmand ca primele locuinte sa fie finalizate in primul trimestru din 2018.

Preturile per metru patrat construit, in ansamblul Millo Village, sunt intre 730 euro + TVA si 930 euro + TVA. Millo Village este primul proiect dezvoltat de Nova Development.

Nordis are in portofoliu, la vanzare, inchiriere sau in administrare peste 2.500 de proprietati premium din zonele de nord ale Bucurestiului din Piata Victoriei si pana in Iancu Nicolae: Kiseleff, Aviatorilor, Primaverii, Herastrau - Soseaua Nordului, Baneasa si Pipera.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri