Forte Partners, companie controlata de catre omul de afaceri Geo Margescu, dezvolta in Capitala proiectul cladirii de spatii de birouri Matei Millo, in valoare de 40 de milioane de euro, in cazul caruia a obtinut certificarea BREEAM Excellent. De asemenea, Forte Partners anunta ca a dat startul lucrarilor de dezafectare a vechii cladiri Tandem din Bucuresti, unde va ridica un proiect de 65 milioane euro.

"Lucrarile la proiectul Matei Millo, o cladire de birouri cu noua etaje, au fost demarate in ianuarie 2019, iar lucrarile de dezafectare a vechii cladiri Tandem au fost demarate recent", a declarat Geo Margescu (foto), CEO si cofondator Forte Partners.

Dezvoltatorul anunta ca Matei Millo, cladire de birouri in valoare de 40 de milioane de euro, a primit certificarea BREEAM Excellent cu scorul 83,2. Certificarea BREEAM a fost acordata cladirii Matei Millo in urma evaluarii in functie de zece criterii: management, sanatate, energie, transport, consum de apa, materiale folosite, deseuri, utilizarea terenului & ecologie, poluare si inovatie.

"Matei Millo si cladirea Tandem fac parte din proiectul Sector 0, o initiativa Forte Partners pe segmentul office. Sector 0 consta in dezvoltarea de cladiri de spatii de birouri destinate comunitatilor creative, atat companiilor, cat si celor care lucreaza pe cont propriu. Cladirea de spatii de birouri Matei Millo, al carui principal reper este in prezent Palatul Telefoanelor, va fi livrata in al treilea trimestru al anului 2020, iar proiectul Tandem are ca termen de finalizare luna decembrie 2021" adauga Geo Margescu.

Cladirea de spatii birouri Matei Millo are o suprafata totala inchiriabila (GLA) de 9.000 de metri patrati, o pondere a spatiilor verzi in suprafata totala a ariilor comune de peste 30%, un regim de inaltime 3S+P+9E si 130 de locuri de parcare proprii.

Anul trecut, in luna august, Forte Partners a semnat vanzarea integrala a proiectului de birouri The Bridge catre grupul Dedeman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri