Compania de transport Aquila Part Prod Com isi consolideaza hub-ul din Cluj intr-un spatiu nou de 10.000 mp

Compania de transport si distributie Aquila Part Prod Com a inchiriat un spatiu de depozitare si de birouri de 10.000 de metri patrati intr-un proiect dezvoltat de o companie locala in zona Apahida din judetul Cluj, tranzactia fiind intermediata de firma Cushman & Wakefield Echinox.

Constructia este de tip "built-to-suit", cu specificatiile tehnice (inaltime, numar de docuri, platforme, etc) elaborate pe parcursul derularii negocierilor. "A fost important pentru noi sa lucram cu un operator de logistica. Multitudinea docurilor, zonele ample de parcare si posibilitatea de a avea o cladire de tip stand alone cu optiunea de extindere, au fost printre elementele cheie vizate de chirias", spune Rodica Tarcavu, partener, Industrial Agency.

Infiintata in 1994, Aquila este un jucator din industria de transport si distributie la nivel national. Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala, cu activitate pe toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de inchiriere spatii industriale si logistice al companiei a inchiriat in primele noua luni ale anului spatii cu o suprafata cumulata de aproximativ 35.000 de metri patrati in proiecte din Bucuresti si din tara.

Sursa foto: Krunja / Shutterstock

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri