Datagroup inchiriaza 1.200 de metri patrati in Vox Technology Park Timisoara

Compania de solutii si prelucrare electronica a datelor Datagroup a inchiriat o suprafata de 1.200 de metri patrati in cladirea de birouri Vox Technology Park din Timisoara. Vox Technology Park va avea in total o suprafata inchiriabila de 26.000 de metri patrati si va fi inaugurata oficial in luna ianuarie a anului viitor, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.

Datagroup, una dintre cele mai vechi companii autohtone de profil, infiintata in Timisoara in 1995, isi va reloca echipa in noul spatiu de birouri la inceputul anului urmator, Vox Technology Park urmand a fi finalizat in aceasta luna.

"Sectorul IT&C reprezinta unul dintre principalele sectoare din care provine cererea de spatii de birouri moderne si toti dezvoltatorii vaneaza companiile de profil. Peste 80% din suprafata contractata la Vox Technology Park a fost preluata de companii IT&C confirma atractivitatea proiectului pentru companiile de profil", declara Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Vox Technology Park va dispune de facilitati precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care va genera o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul ofera de asemenea spatii de pana la 3.500 de metri patrati pe etaj.

Anul viitor va fi finalizata si o parcare supraterana cu 400 de locuri in imediata vecinatate a proiectului, in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro. Acestea se vor adauga celor 280 de locuri de parcare deja disponibile in cadrul Vox Technology Park, parcarea proiectului urmand sa dispuna si de mai multe statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete.

Citeste si:
Vox Property Group obține o finanțare de 19,5 milioane de euro de...
Dezvoltatorul imobiliar Vox...

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat in ultimii ani in Timisoara peste 800 de apartamente si zeci de mii de metri patrati de hale industriale, spatii hoteliere si de birouri. Omul de afaceri Virgil Tornoreanu detine si compania producatoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizeaza programe si aplicatii pentru companii internationale si diferite institutii publice si bancare din vestul Europei, fiind si resellerul si service-ul autorizat Apple Vox Store in Romania.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri