Ilinca Paun (43 de ani) paraseste pozitia de managing director al Colliers International, dupa o perioada de 18 de ani in cadrul companiei de consultanta imobiliara, iar in locul sau ar urma sa fie numit Laurentiu Lazar, care pana in prezent a condus departamentul de evaluari si investment.

Ilinca Paun (foto) s-a alaturat echipei Colliers International in anul 2000, dupa ce anterior fusese implicata in dezvoltarea primului magazin de tip mall din Romania si a avut in aceasta perioada o contributie semnificativa la cresterea operatiunilor companiei de consultanta imobiliara pe piata locala. Potrivit informatiilor din piata, Ilinca Paun ar urma sa se dedice activitatii de profesor in cadrul unei scoli particulare, Entrepreneurship Academy, unde va detine si pozitia de CEO.

In cadrul Colliers International, Ilinca Paun a ocupat initial pozitia de office manager, apoi a fost managerul departamentului de rezidential, iar dupa criza financiara s-a ocupat de proiectele speciale din cadrul companiei. Incepand cu 2010 a preluat functia de managing director al Colliers International Romania dupa plecarea fondatorului Bogdan Georgescu.

Potrivit unui comunicat al Colliers, ulterior publicarii acestei stiri, "schimbarea de management se va face incepand cu luna martie", iar "Ilinca Paun va ramane membru in boardul companiei".

La randul sau, Laurentiu Lazar, cu o experienta in domeniul imobiliar de 11 ani, este senior partner si director al departamentelor de evaluari si de investitii din cadrul Colliers International Romania. In ultimii 5 ani, echipa de evaluari coordonata de Laurentiu a evaluat proprietati cu o valoare de aproximativ 35 mld. euro. De asemenea, incepand cu 2015, departamentul de investitii a incheiat tranzactii cu o valoare totala de peste 500 mil. euro.

In noul sau rol, Laurentiu Lazar va coordona activitatea comerciala si cea administrativa a firmei, punand accent pe dezvoltarea culturii interne. De asemenea, el va colabora cu directorii de departament pentru a asigura indeplinirea obiectivelor companiei.

In 2017, Colliers International Romania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 28 mil. lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri