Cele doua cladiri noi din cadrul complexului vor contine unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei si patru camere, precum si duplex-uri si penthouse-uri. Noile blocuri dispun, de asemenea, de mai multe variante de compartimentari, adica 39 de tipuri de apartamente cu suprafete diverse. Suprafetele pornesc de la 46 de metri patrati pentru studio-uri si ajung la 197 de metri patrati pentru penthouse.

Preturile apartamentelor pornesc de la 72.000 de euro + TVA pentru studio si ajung la 402.000 de euro pentru penthouse. Potrivit dezvoltatorului Conadi, pe durata Salonului Imobiliar Bucuresti (2 - 4 martie), cumparatorii vor beneficia de un discount special de 10%.

In prezent, la jumatate de an de la momentul lansarii proiectului Arcadia Apartments Domenii, se lucreaza la suprastructura primei cladiri de apartamente, in paralel cu subsolurile celor doua cladiri din faza a II-a. Faza I a complexului urmeaza sa fie finalizata in luna decembrie a acestui an, iar faza a II-a in mai 2019.

"Lucrarile de constructie decurg conform graficului, iar ritmul vanzarilor se mentine alert. In 6 luni, am vandut circa 80% din prima cladire si avem deja solicitari pentru apartamente din urmatoarele doua cladiri", declara Daniela Barbu, director de comunicare Arcadia Apartments Domenii. Intregul complex Arcadia Apartments Domenii este prevazut sa cuprinda 800 de apartamente si are ca termen de finalizare trei ani.

Imobiliare.ro: Piata...
Citeste si: De ce piata rezidentiala nu se afla in fata unei crize precum in 2008