Dan Sucu, proprietarul Mobexpert, alaturi de Valentin Visoiu, proprietarul grupului Conarg, vor incepe lucrarile la cea de-a patra cladire din complexul de locuinte Arcadia Apartments, dezvoltat in zona Domenii din Capitala, printr-o investitie de 100 de milioane de euro. Noua cladire, cu regim de inaltime 2S+P+5E+6-7R, va fi livrata in martie 2020 si insumeaza 109 apartamente impreuna cu locurile de parcare aferente, dispuse in totalitate in parcarea subterana.

Proiectul, lansat in septembrie 2017, va fi construit in trei faze, pe un teren de circa trei hectare, cu deschidere la cinci strazi (Copilului, General Athanasie Enescu, Rotasului, Sutasului si Siret) si va include 800 de apartamente. Cea de-a patra cladire din ansamblu contine unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei si patru camere, precum si duplex-uri si penthouse-uri, cu suprafete si compartimentari diverse.

Preturile apartamentelor pornesc de la 84.000 de euro + TVA pentru studio si ajung la 353.000 de euro + TVA pentru penthouse. Pana la finalul lunii octombrie 2018, cumparatorii vor beneficia de un discount de lansare de 10% la pretul oricarui apartament din noul bloc. Dezvoltarea ansamblului este asigurata de compania Conadi, care gestioneaza si vanzarile, iar antreprenor general este compania Conarg AG.

Potrivit reprezentantilor Arcadia Apartments, la un an de la demararea proiectului, lucrarile de constructie decurg conform graficului de executie. Astfel, in trei luni, prima cladire din ansamblu va fi livrata, in prezent aflandu-se in ultima etapa de constructie, respectiv finisaje interioare si exterioare. In paralel, se lucreaza in ritm sustinut la suprastructura urmatoarelor doua cladiri de apartamente, care vor fi livrate in mai 2019, si la subsolul celei de-a patra cladiri.

"Din cele 418 apartamente aflate in executie, am vandut 70% si avem deja solicitari pentru unitati din blocul patru", declara Daniela Barbu, director de comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Citeste si:
Sucu si Visoianu au vandut deja doua treimi din Arcadia Apartments
Dan Sucu si Valentin Visoianu...

Valoarea totala a complexului este estimata in jurul sumei de 100 de milioane de euro, iar investitia este realizata prin intermediul companiei DVD Residential Imobiliare, care ii are ca asociati principali pe Dan Sucu, proprietarul grupului Mobexpert, si Valentin Visoiu, proprietarul grupului Conarg.

Sursa foto: Agerpres

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri