Proiectul, lansat in septembrie 2017, va fi construit in trei faze, pe un teren de circa trei hectare, cu deschidere la cinci strazi (Copilului, General Athanasie Enescu, Rotasului, Sutasului si Siret) si va include 800 de apartamente. Cea de-a patra cladire din ansamblu contine unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei si patru camere, precum si duplex-uri si penthouse-uri, cu suprafete si compartimentari diverse.

Preturile apartamentelor pornesc de la 84.000 de euro + TVA pentru studio si ajung la 353.000 de euro + TVA pentru penthouse. Pana la finalul lunii octombrie 2018, cumparatorii vor beneficia de un discount de lansare de 10% la pretul oricarui apartament din noul bloc. Dezvoltarea ansamblului este asigurata de compania Conadi, care gestioneaza si vanzarile, iar antreprenor general este compania Conarg AG.

Potrivit reprezentantilor Arcadia Apartments, la un an de la demararea proiectului, lucrarile de constructie decurg conform graficului de executie. Astfel, in trei luni, prima cladire din ansamblu va fi livrata, in prezent aflandu-se in ultima etapa de constructie, respectiv finisaje interioare si exterioare. In paralel, se lucreaza in ritm sustinut la suprastructura urmatoarelor doua cladiri de apartamente, care vor fi livrate in mai 2019, si la subsolul celei de-a patra cladiri.

"Din cele 418 apartamente aflate in executie, am vandut 70% si avem deja solicitari pentru unitati din blocul patru", declara Daniela Barbu, director de comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Ce trebuie sa stii inainte de...
Citeste si: Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara primul tau apartament

Valoarea totala a complexului este estimata in jurul sumei de 100 de milioane de euro, iar investitia este realizata prin intermediul companiei DVD Residential Imobiliare, care ii are ca asociati principali pe Dan Sucu, proprietarul grupului Mobexpert, si Valentin Visoiu, proprietarul grupului Conarg.

Sursa foto: Agerpres