Dan Sucu si Valentin Visoianu au vandut deja doua treimi din prima faza a proiectului rezidential Arcadia Apartments

Constructia proiectului Arcadia Apartments Domenii, o investitie realizata de Dan Sucu (foto), proprietarul grupului Mobexpert, si Valentin Visoiu, proprietarul grupului Conarg, a luat startul la finalul lunii august a acestui an, pe un teren de circa trei hectare, din apropierea zonei Domenii din Capitala. Achizitia terenului, in valoare de 18 milioane de euro, a fost realizata prin intermediul dezvoltatorului Conadi, care a vandut deja doua treimi din proiect.

In prezent, lucrarile se desfasoara la cele doua subsoluri ale primei cladiri, unde vor fi dispuse toate cele 240 de locuri de parcare. Cladirea va avea 7 etaje, cu 193 de unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei si patru camere, penthouse-uri si duplex-uri.

"Ritmul de vanzari a fost alert, astfel ca pana in acest moment, am semnat peste 70 de antecontracte, alte 50 urmand a fi semnate in perioada imediat urmatoare", declara Daniela Barbu, director de marketing si comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Conadi a deschis, incepand din saptamana aceasta, si un showroom Arcadia Apartments Domenii. Compania gestioneaza intregul proces de dezvoltare Arcadia Apartments Domenii. Ansamblul va totaliza aproximativ 800 de apartamente, construite in trei faze, pe o perioada de circa trei ani.

Cei doi investitori in Arcadia Apartments Domenii sunt Dan Sucu, proprietarul grupului Mobexpert, si Valentin Visoiu, proprietarul grupului Conarg, prin intermediul companiei DVD Residential Imobiliare. Constructia proiectului este realizata de compania Conarg, care are o experienta de peste 30 de ani pe piata constructiilor civile si industriale din Romania.

Citeste si:
Dan Sucu incepe lucrarile la a patra cladire de locuinte din Domenii
Dan Sucu si Valentin Visoiu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri