In prezent, lucrarile se desfasoara la cele doua subsoluri ale primei cladiri, unde vor fi dispuse toate cele 240 de locuri de parcare. Cladirea va avea 7 etaje, cu 193 de unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei si patru camere, penthouse-uri si duplex-uri.

"Ritmul de vanzari a fost alert, astfel ca pana in acest moment, am semnat peste 70 de antecontracte, alte 50 urmand a fi semnate in perioada imediat urmatoare", declara Daniela Barbu, director de marketing si comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Conadi a deschis, incepand din saptamana aceasta, si un showroom Arcadia Apartments Domenii. Compania gestioneaza intregul proces de dezvoltare Arcadia Apartments Domenii. Ansamblul va totaliza aproximativ 800 de apartamente, construite in trei faze, pe o perioada de circa trei ani.

Cei doi investitori in Arcadia Apartments Domenii sunt Dan Sucu, proprietarul grupului Mobexpert, si Valentin Visoiu, proprietarul grupului Conarg, prin intermediul companiei DVD Residential Imobiliare. Constructia proiectului este realizata de compania Conarg, care are o experienta de peste 30 de ani pe piata constructiilor civile si industriale din Romania.

Conadi da startul celei de-a...
Citeste si: Conadi ridica alte 225 de locuinte in Arcadia Apartments din Capitala