Keller Williams, una dintre cele mai mare francize imobiliare la nivel mondial si originara din Texas, Statele Unite, a intrat recent pe piata locala si pentru atragerea de parteneri dintre profesionistii locali va organiza un curs, intitulat Ignite, prin care brokerii imobiliari "pot invata cum sa ajunga la publicul-tinta si sa inchida intre 16 si 50 de tranzactii imobiliare pe an", potrivit companiei.

Cursul va avea loc in perioada 16-20 martie in doua sesiuni: una dimineata (9.30 AM – 1.30 PM) si o sesiune seara (2.30-6.30 PM) la Education Point pe strada Medeleev 7-15, Bucuresti.

"Inscrierile vor fi gratuite, se vor tine in limba engleza si vor fi 80 de locuri disponibile. Dupa acest curs Keller Williams isi propune realizarea de parteneriate cu minim 20 de agenti imobiliari. La eveniment vor fi prezenti atat traineri romani, cat si traineri din Canada cu experienta pe piata de real-estate. Cursul este structurat tinand cont de particularitatile pietei de real-estate din Romania", se arata in comunicatul compniei.

Compania Keller Williams este prezenta pe 50 de piete internationale, iar anul trecut brokerii parteneri au incheiat deal-uri in valoare totala de peste 300 de miliarde de dolari pe piata imobiliara de rezidential. In 2017, Keller Williams avea 177.600 de brokeri parteneri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri