"Aceasta achizitie consolideaza si mai mult pozitia noastra de lider al segmentului de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est, prin pietele noastre principale din Polonia si Romania, si extinde parteneriatul cu o noua companie multinationala. Mai mult, de la tranzactia din Polonia, in decembrie 2017, cu recentele achizitii si cele aflate in negociere pe care le vom incheia in ultimul an, ne vom dubla dimensiunea portofoliului", a declarat Dimitris Raptis, deputy CEO si chief Investment officer Globalworth.

West Link (foto) este o cladire de spatii de birouri, cu o suprafata inchiriabila de 14.400 de metri patrati, situata in centrul orasului Wroclaw si pozitionata pe cele mai importante artere de circulatie. Proiectul de sase etaje de spatii de clasa A a fost recent finalizat si este inchiriat integral catre Nokia Solutions & Network, care este in acelasi timp principalul chirias in cadrul unei cladiri adiacente ce ofera 16.600 de mp. West Link pune la dispozitie peste 260 de locuri de parcare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont