P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, si-a relocat sediul central in cladirea de spatii de birouri Charles de Gaulle Plaza, aflata in proprietatea grupului german GLL Real Estate Partners. Procesul de analiza si inchiriere a fost asistat de compania de consultanta imobiliara Griffes, fondata de Andreea Paun.

P3 a inchiriat o suprafata de 230 mp de spatii de birouri la ultimul etaj al cladirii Charles de Gaulle Plaza, amplasata in imediata apropiere a statiei de metrou Aviatorilor si a parcului Herastrau. Emilia Bocan, senior leasing & development manager P3 Romania spune ca dezvoltatorul de spatii industriale a ales cladirea Charles de Gaulle Plaza pentru proximitatea si accesibilitatea catre proprietatile noastre".

P3 construieste, detine, dezvolta si gestioneaza proprietati logistice in Europa, cu peste 4 milioane de mp suprafata inchiriabila. In Romania, P3 are in proprietate 14 cladiri si peste 100,000 mp de teren pentru dezvoltari noi.

"Pentru sediul central, compania a dorit o cladire care asigura accesul foarte rapid catre autostrada A1, unde se afla principala proprietate a P3 in Romania", a declarat Andreea Paun, managing partner Griffes. Charles de Gaulle Plaza dispune de o suprafata de 23.000 mp inchiriabili dispusi pe 16 etaje, la care se adauga cinci niveluri de parcare subterana.

Retail jobs

Cladirea se afla in proprietatea fondului german de investitii GLL Real Estate Partners, activ pe pietele din Europa, Statele Unite ale Amercii si America Latina, fond ce administreaza peste 60 de proprietati in Europa, in valoare de peste 3 miliarde de euro. In Romania, fondul mai detine cladirile de birouri Floreasca Park si Victoria Center.

Griffes este o companie de consultanta imobiliara fondata in 2016 de Andreea Paun, in urma unei experiente de peste 12 ani in domeniul imobiliar (segmentul de birouri) si comunicare. Printre clientii asistati de Griffes in procesele de dezvoltare sau set-up de operatiuni in Romania, se numara compania japoneza de IT Pole to Win, compania japoneza de software NTT Data, compania de IT & outsourcing Wipro Technologies sau operatorul britanic de plati PayPoint Romania. Din portofoliul Griffes fac parte proiectul Unirii View din centrul Capitalei si proiectul mixt Record Park din Cluj Napoca.

Citeste si:
PayPoint ajunge la 1.300 mp birouri in Charles de Gaulle Plaza
Operatorul de plati PayPoint...

Sursa foto: Sundry Photography / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F