SudRezidential.ro, cel mai important promotor imobiliar din sudul Capitalei, a deschis in luna mai a acestui an The Social Hub, un hub social dispus pe o suprafata de 600 metri patrati in Bucuresti si dedicat domeniului imobiliar si activitatilor de promovare si vanzare a celor peste 100 de proiecte rezidentiale aflate in portofoliul companiei. Investitia, in valoare de aproximativ 400.000 de euro, a vizat inclusiv amenajarea unei cafenele moderne in incinta The Social Hub precum si a unei zone de relaxare si socializare destinate consilierilor imobiliari, clientilor si dezvoltatorilor parteneri SudRezidential.ro.

Sediul de 600 metri patrati al SudRezidential.ro se afla pe Soseaua Oltenitei, la granita dintre Sectorul 4 si Popesti Leordeni si este impartit in cinci zone: un department specializat de vanzari imobiliare, divizia financiara Credit24h.ro, o zona de networking (social hub) - unde consilierii imobiliari, clientii si dezvoltatorii imobiliari parteneri pot interactiona, o cafenea precum si o zona de relaxare, specifica noilor tendinte din amenajarile interioare in cadrul cladirilor moderne de spatii de birouri.

"Spatiul se adreseaza, in special, prezentarilor de produse imobiliare si financiare, intalnirilor si discutiilor cu dezvoltatorii de proiecte rezidentiale, precum si evenimentelor cu tema imobiliara. Am ales aceasta locatie pentru proximitate, in conditiile in care SudRezidential.ro reprezinta preponderent proiectele rezidentiale din zonele Popesti Leordeni, Aparatorii Patriei si Metalurgiei Park", au declarat reprezentantii SudRezidential.ro.

SudRezidential.ro

Pe langa cei 25 de colaboratori imobiliari si 10 brokeri de credite, in noul social hub al SudRezidential.ro exista si un birou al Asociatiei Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis - ADIRU, iar in fata sediul si o statie de incarcare masini electrice, care poate fi utilizata in mod gratuit.

SudRezidential.ro: Am dorit un upgrade al imaginii de consultant imobiliar

Potrivit reprezentantilor SudRezidential.ro, amenajarea noii locatii a venit in contextul in care zona de sud constituie din ce in ce mai mult o destinatie atractiva pentru cumparatorii de locuinte noi. Mai mult, nevoia pentru o comunicare directa intre partile unei tranzactii a sporit in ultimii ani si era necesar, de asemenea, un upgrade al imaginii de consultant imobiliar.

SudRezidential.ro

"Evolutia pietei imobiliare, digitalizarea si vanzarea online a produselor imobiliare au condus, in ultimii ani, la un ritm alert de dezvoltare imobiliara, insa nevoia de socializare si de interactiune personala a cumparatorilor cu vanzatorii de produse imobiliare, ramane in continuare un factor foarte important in luare unei decizii de achizitie a unei locuinte noi", arata reprezentantii SudRezidential.ro. Ei adauga ca, in medie, in noul sediu intra pana la 100 de clienti pe zi.

SudRezidential.ro a fost declarata anul trecut drept cea mai puternica agentie imobiliara si cel mai puternic brand imobiliar de catre Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI), Imobiliare.ro.

SudRezidential.ro

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri