Globalworth Plaza va gazdui pe doua etaje noul sediu al retailerului de incaltaminte CCC

Globalworth, liderul pietei de cladiri de birouri din Europa Centrala si de Est, a semnat un acord de inchiriere pentru Globalworth Plaza cu producatorul si retailerul de incaltaminte CCC, care va ocupa doua etaje in cladirea de spatii de birouri situata in zona Pipera - Barbu Vacarescu.

CCC va inaugura noul birou din Globalworth Plaza la inceputul anului 2019. Tranzactia a fost intermediata de catre compania de consultanta imobiliara Knight Frank. "Avand in vedere tipul de business al clientului, am cautat in mod strategic un spatiu in imediata apropiere a unui centru comercial", a adaugat Lucia Buleac, consultant divizia de birouri, Knight Frank Romania.

Globalworth Plaza este o cladire de birouri de Clasa "A", situata in partea de nord a Bucurestiului, la intersectia dintre strada Pipera si bulevardul Barbu Vacarescu. Cladirea este al treilea cel mai inalt turn de birouri situat in noul sector de afaceri din Bucuresti, iar printre chiriasi se numara Patria Bank, Anima, Printec, Coface si Amoma. Globalworth Plaza a fost complet renovata in 2017 si a primit acreditarea BREEAM Excellent.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri