Globalworth, liderul pietei de cladiri de birouri din Europa Centrala si de Est, a semnat un acord de inchiriere pentru Globalworth Plaza cu producatorul si retailerul de incaltaminte CCC, care va ocupa doua etaje in cladirea de spatii de birouri situata in zona Pipera - Barbu Vacarescu.

CCC va inaugura noul birou din Globalworth Plaza la inceputul anului 2019. Tranzactia a fost intermediata de catre compania de consultanta imobiliara Knight Frank. "Avand in vedere tipul de business al clientului, am cautat in mod strategic un spatiu in imediata apropiere a unui centru comercial", a adaugat Lucia Buleac, consultant divizia de birouri, Knight Frank Romania.

Globalworth Plaza este o cladire de birouri de Clasa "A", situata in partea de nord a Bucurestiului, la intersectia dintre strada Pipera si bulevardul Barbu Vacarescu. Cladirea este al treilea cel mai inalt turn de birouri situat in noul sector de afaceri din Bucuresti, iar printre chiriasi se numara Patria Bank, Anima, Printec, Coface si Amoma. Globalworth Plaza a fost complet renovata in 2017 si a primit acreditarea BREEAM Excellent.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri