Condimental si Calif deschid trei noi restaurante in cladirile Globalworth

Globalworth, liderul pietei de cladiri de birouri din Europa Centrala si de Est, a semnat un acord de inchiriere pentru deschiderea a trei restaurante Condimental si Calif in cladirile de birouri Globalworth Campus si City Offices, precum si in ansamblul rezidential UpGround.

Noile restaurante Condimental si Calif urmeaza sa fie deschise in prima parte a anului viitor, alaturandu-se ofertei deja disponibile in cele trei proiecte din portofoliul Globalworth. Globalworth Campus este situat in zona de Nord a Bucurestiului, iar restaurantul se va afla in Tower 2, cea de-a doua cladire din cel mai nou hub de afaceri din oras, unde a fost recent inaugurata o cafenea Starbucks si urmeaza sa fie lansat si un nou concept Stradale.

In apropierea acestuia, se afla complexul rezidential UpGround, care dispune de o oferta extinsa de retail, ce include restaurante precum Pagaia, Dinner Food, Subway, Japanos, Bacania Veche sau Gregory’s, iar lista va fi completata de Condimental si Calif. Cel de-al treilea restaurant va fi deschis in City Offices, un proiect cu destinatie mixta, pozitionat in partea de Sud a orasului.

Tranzactia de inchiriere a fost intermediata de firma de consultanta imobiliara Knight Frank Romania.

Globalworth este o companie de investitii imobiliare care activeaza in Europa Centrala si de Est (ECE), listata pe segmentul AIM al Bursei de Valori de la Londra. A devenit principalul investitor pe piata imobiliara din ECE prin pietele sale principale din Romania si Polonia, unde detine participatia majoritara in Globalworth Poland, un investitor care activeaza pe piata poloneza de real estate, listat la Bursa de Valori din Varsovia. Globalworth achizitioneaza, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si in sectorul de logistica/industrie usoara, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume.

Citeste si:
Automobile Dacia a prelungit contractul de închiriere în Pitești...
Automobile Dacia a prelungit...

Despre autor

Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri