Primele 600 de apartamente din Onix Park North Area Residence, dispuse in trei cladiri, doua cu patru si una cu 11 etaje, vor fi livrate in 2019, in urma unei investitii de 32 de milioane de euro, atat in constructia de locuinte cat si de facilitati. Constructia primei faze a proiectului a inceput in urma cu cinci luni, pana in prezent fiind vandute aproximativ 150 de locuinte.

Onix Park este cel mai mare proiect rezidential aflat in dezvoltare in zona Aviatiei - Soseaua Pipera, urmand sa includa aproximativ 2.000 de locuinte si facilitati, precum centru SPA, sala de fitness, gradinita cu program prelungit, spatii comerciale si supermaket. Prima faza a Onix Park va fi formata din trei cladiri, care vor fi finalizate in iunie, respectiv noiembrie 2019.

Cele 600 de locuinte sunt grupate in doua imobile cu un regim de inaltime redus, P+4 etaje, si un imobil cu un regim de inaltime S+P+11 etaje, care vor fi finalizate in lunile iunie si noiembrie 2019.

"Chiar daca in zona au fost anuntate numeroase proiecte, oferta de locuinte aflate in dezvoltare este una redusa raportat la zecile de mii de persoane care lucreaza in zonele Barbu Vacarescu - Pipera", afirma Maria Andrei, manager de vanzari al proiectului, care subliniaza ca a fost deja contractat circa un sfert din locuintele din prima faza. Suprafetele incep de la 70 de metri patrati construiti si preturi care pornesc de la 64.600 de euro + 5% TVA.

Onix Park este dezvoltat de catre Onix Residence, dezvoltator care a finalizat peste 1.000 de apartamente in proiecte precum Onix Residence, amplasat in zona Orhideea din Bucuresti, si Onix Blue Mamaia Nord, amplasat pe litoral.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri