Compania de consultanta imobiliara CBRE va inchiria pentru societatea Bucur spatiile comerciale din cel mai nou proiect pe care il dezvolta: Bucur Retail Park, situat in Bucuresti, pe Bulevardul Timisoara nr. 56, in zona Drumul Taberei - Militari. Bucur Retail Park va ocupa o suprafata totala de 28.000 mp si va fi dezvoltat in trei faze, dintre care prima este dedicata exclusiv spatiilor de retail si va fi finalizata pe 6 decembrie 2018, zi in care vor fi inaugurati oficial 4.200 mp de spatii comerciale.

Prima faza a constructiei, care va avea 4.200 mp de spatii comerciale, va fi inchiriata catre Penny Market - 1.288 mp (deschis deja in urma cu doi ani); Kik - 603 mp; Pepco - 438 mp; Jysk - 1.052 mp; Drogerie Markt - 412 mp. Bucur are in plan ca faza a doua de dezvoltare a proiectului sa fie dedicata segmentului agroalimentar, iar cea de-a treia, celui rezidential. Finalizarea integrala a Bucur Retail Park este prognozata pentru 2022.

Complexul Bucur Retail Park este dezvoltat de compania autohtona Bucur, infiintata in 1946 si denumita anterior ICRA Bucuresti (Intreprinderea de Comert cu Ridicata pentru Produse Alimentare).

Sursa foto: Carolyn Franks / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri