Compania de consultanta imobiliara CBRE va inchiria pentru societatea Bucur spatiile comerciale din cel mai nou proiect pe care il dezvolta: Bucur Retail Park, situat in Bucuresti, pe Bulevardul Timisoara nr. 56, in zona Drumul Taberei - Militari. Bucur Retail Park va ocupa o suprafata totala de 28.000 mp si va fi dezvoltat in trei faze, dintre care prima este dedicata exclusiv spatiilor de retail si va fi finalizata pe 6 decembrie 2018, zi in care vor fi inaugurati oficial 4.200 mp de spatii comerciale.

Prima faza a constructiei, care va avea 4.200 mp de spatii comerciale, va fi inchiriata catre Penny Market - 1.288 mp (deschis deja in urma cu doi ani); Kik - 603 mp; Pepco - 438 mp; Jysk - 1.052 mp; Drogerie Markt - 412 mp. Bucur are in plan ca faza a doua de dezvoltare a proiectului sa fie dedicata segmentului agroalimentar, iar cea de-a treia, celui rezidential. Finalizarea integrala a Bucur Retail Park este prognozata pentru 2022.

Complexul Bucur Retail Park este dezvoltat de compania autohtona Bucur, infiintata in 1946 si denumita anterior ICRA Bucuresti (Intreprinderea de Comert cu Ridicata pentru Produse Alimentare).

Sursa foto: Carolyn Franks / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri