Colliers International isi extinde echipa locala cu doi consultanti romani de real estate intorsi din Dubai

Compania de consultanta imobiliara Colliers International isi consolideaza echipa locala prin recrutarea a doi consultanti cu experienta cumulata de aproximativ 15 ani in real estate. Cristian Colonas se alatura echipei Colliers in cadrul diviziei de terenuri, in timp ce Tiberiu Balasa devine parte a departamentului de birouri, divizia de Project Management. Cei doi s-au nascut in Romania, iar in ultimii sapte, respectiv patru ani, au lucrat in Dubai, in consultanta imobiliara si arhitectura.

Cristian Colonas are o experienta de sapte ani in real estate, perioada in care a lucrat in Dubai, ca antreprenor in domeniul consultantei imobiliare, oferind expertiza pentru proiecte mixte (retail si rezidential) de dimensiuni medii si mari. De asemenea, Tiberiu Balasa a lucrat ca arhitect incepand din anul 2011, acumuland experienta atat pe designul, cat si coordonarea si implementarea unor proiecte de mari dimensiuni.

Prin aceste doua recrutari, Colliers International isi consolideaza pozitia pe piata consultantei imobiliare pentru achizitia de terenuri, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru retaileri de mari dimensiuni, precum si pozitia de lider pe piata de Project Management pentru amenajarea spatiilor interioare de birouri.

Divizia de Project Management a Colliers International coordoneaza in prezent amenajarea spatiilor de birouri pentru 12 companii, care ocupa o suprafata totala de aproape 100.000 mp.

Citeste si:
Analiză WS: Industria hotelieră la un an de pandemie - Cum arată...
Analiză WS: Care este anul pe...
Sursa foto: Mircea Dragos
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri