ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente de real estate din piata locala, ajunge in acest an la cea de-a 5-a editie si se va desfasura in perioada 17-18 aprilie, la Hotel Sheraton din Bucuresti, Sala Platinum. Tema principala a conferintei porneste de la ideea ca, astazi, industria de real estate cunoaste un val de tendinte "disruptive", venite in special dinspre noile inovatii tehnologice, dar care creeaza insa pe langa provocari si noi oportunitati de business.

Fie ca discutam de spatii de birouri, de constructii rezidentiale sau retail este evident ca tehnologia centrata pe utilizatorul final, confortul si accesul facil la servicii si produse constituie cele mai importante tendinte in real estate.

Aceste teme si nu numai le vom dezbate alaturi de lideri din piata locala, precum Antoniu Panait (Managing Partner Vastint) si Dimitris Pergamalis (Head of the Construction and Development Globalworth), dar si consultanti de top: Andrei Postelnicu (Managing Director, CBRE Workplace Solutions), Andreea Paun (Managing Partner Griffes) sau Horatiu Didea (CEO Workspace Studio).

Lor li se va adauga si o paleta de speakeri straini a caror expertiza este strans legata de noile inovatii tehnologice de tip PropTech care au revolutionat piata imobiliara in ultimi ani: Digital Transformation, Artificial Intelligence, Blockchain s.a.m.d.. Aici ii putem include pe Jo Bronckers (co-Founder and Member of the Board FIBREE) si Adam Sobczak (CEO Cenatorium). Evenimentul va fi deschis insa Bertie Van Wyk (Wellness Advocate in cadrul Herman Miller), care ne va povesti despre conceptul de Wellbeing in Workplace Design. Iar aceasta este doar lista scurta de speakeri care vor participa la ReConstruct in acest an.

Poti participa si tu, gratuit, la conferinta reConstruct in perioada 17-18 aprilie 2019. Detalii legate de inscriere gasesti aici.

Structurat sub forma unei conferinte pe doua zile, evenimentul va cuprinde o serie de key speech-uri si mai multe paneluri in care reprezentanti ai industriei de real estate vor dezbate cele mai importante subiecte.

Partener Gold al evenimentului este compania de consultanta imobiliara CBRE; in calitate de Parteneri: companiile de dezvoltare imobiliara Vastint si Genesis, iar Partener Lounge: compania de spatii de coworking Mindspace.

Inscrie-te pana luni, 15 aprilie, ora 12.00, pentru a participa GRATUIT la conferinta. Daca ai intrebari pentru oricare dintre speakerii de la conferinta contacteaza-ne la marius.stanciu@wall-street.ro si le vom adresa acestora, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri