OSF Global, din Palas Iasi: Sediul unde gasesti printre birouri jocuri de puzzle sau boardgames, iar angajatii pot sa coloreze

OSF Global, dezvoltator de solutii Cloud si Connected Commerce, s-a mutat in cladirea United Business Center (UBC) 4 din ansamblul mixt Palas Iasi in anul 2014, iar suprafata ocupata de catre companie este de 1.100 mp si constituie intregul etaj 3 al cladirii. Desi headquarter-ul OSF este in Canada, compania dispune si de alte 31 birouri in mai multe tari din intreaga lume, printre care si Romania. In tara noastra, OSF Global a reusit sa atraga pana acum 450 de angajati - 50% din operatiunile companiei desfasurandu-se aici. Cei mai multi angajati din Romania, aproape 100, lucreaza in biroul din Iasi.

"Motivele pentru care a fost ales acest sediu sunt legate, in primul rand, de faptul ca este o cladire in cadrul ansamblului urbanistic Palas, care implementeaza conceptul de «lifestyle center» pe piata de «mixed-use developments» din Romania", arata reprezentantii OSF Global.

Situat intr-o cladire de spatii de birouri de clasa A, sediul OSF Global este, astfel, la un pas distanta de un shopping mall, shopping street, sali de evenimente, hotel 4 stele, parcare subterana cu circa 2.500 de locuri, parc si spatii verzi de peste 50.000 mp. "In al doilea rand, cladirea este situata in imediata apropiere a statiilor de tramvai si autobuz, la intersectia celor mai importante artere din Iasi, fiind usor accesibila, atat pentru cei care vin la birou cu masina ori cu bicicleta, cat si pentru cei care se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun".

Acestia adauga ca amenajarea biroului a fost realizata de catre o companie specializata, iar design-ul si arhitectura interioara exprima identitatea OSF Global. Desi sunt gandite sub forma de Open Space, statiile de lucru ofera insa suficient spatiu pentru fiecare persoana.

Citeste si:
Toate magazinele din mall-urile dezvoltatorului IULIUS s-au redeschis
Toate magazinele din...

"Compania porneste direct de la sugestiile angajatilor. Recent, OSF Global a organizat un concurs international in care angajatii au venit cu idei de decorare a biroului sau de imbunatatire a conditiilor de lucru. In plus, angajatii sunt liberi sa vina in fiecare zi cu propriile idei pentru a insenina atmosfera de la birou. La sediul din Iasi veti gasi printre birouri jocuri de puzzle sau boardgames, pe care le folosesc in pauzele de lucru. Tot aici a fost amenajat un spatiu de relaxare si joaca, unde exista un playstation, precum si un colt pentru a citi sau pentru a se relaxa. Avem si un perete pe care angajatii pot sa coloreze sau sa deseneze", mai spun reprezentantii OSF Global.

OSF Global cauta alti 200 de specialisti pana la finele lui 2019

La finele anului 2018, compania avea peste 1.000 de angajati la nivel global, in special specialisti back-end si front-end eCommerce. De asemenea, doreste sa recruteze alti 200 de angajati pana la finalul acestui an in Romania.

Citeste si:
Iulius și CCIR pregătesc o investiție de 3 MLD. euro în dezvoltarea...
Iulius și Camera de Comerț și...

Ansamblul Palas, in care se afla OSF Global, dispune de un food court, iar biroul companiei se afla si in apropierea a doua mari sali de fitness si sport din Iasi. OSF Global ofera de altfel angajatilor sai discount-uri la abonamente.

Biroul OSF global include si o sala de sedinte, insa, intrucat cei mai multi lucreaza in echipe mixte, formate din persoane de pe mai multe continente, salile de sedinta sunt, de cele mai multe ori, virtuale. Au fost, de asemenea, amenajate si un numar de cinci birouri individuale pentru project manageri si division directors, arata reprezentantii companiei.

Citeste si:
Cirque du Soleil depune actele pentru insolvență și concediază...
Celebrul Cirque du Soleil...

Nu in ultimul rand, compania dispune de 30 de locuri de parcare rezervate, oferite angajatilor care doresc sa vina la birou cu masina. Insa, "unii aleg sa lucreze «remote», in timp ce altii prefera sa vina la birou, iar organigrama companiei nu prevede functia de director regional pentru fiecare birou. Office Managerii sunt, insa, responsabili de toate problemele administrative, dar si de buna functionare a biroului. In general, office managerii au un birou izolat, tip insula, aflat, de cele mai multe ori, la intrarea in birou. La biroul din Iasi, acesta este strategic amplasat, pentru fi usor de gasit de catre toti cei care intampina orice dificultate in ziua de lucru", mai spun reprezentantii OSF Global.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri