Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial anunta dezvoltarea unui parc logistic de 60.000 mp la Craiova, o investitie totala de 35 de milioane euro. Compania va construi proiectul industrial pe un teren de 11 hectare, in apropiere de fabrica Ford si centura de sud a orasului, cu acces direct la E70.

Intentia dezvoltatorului este de a livra in trei faze ELI PARK Craiova, un parc logistic de anvergura pentru zona de sud-vest a tarii.

“Consideram ca zona din jurul orasului Craiova va deveni un hub important de productie si logistica, avand in vedere investitiile importante din industria auto, precum si cele in infrastructura. Am ales Craiova datorita cererii mari pe care am avut-o pentru spatii de clasa A, cu suprafete intre 2.000 -10.000 mp”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Muler Onofrei (foto), CEO & Co-founder Element Industrial, adau

In prezent se lucreaza la actele pentru obtinerea autorizatiei de constructie, compania avand in plan sa demareze lucrarile pentru prima faza in cursul trimestrului patru al acestui an. Similar proiectului din Bucuresti, noul parc logistic din Craiova va fi construit la standarde internationale de clasa A, respectiv: o usa de incarcare/descarcare la fiecare 800 mp de hala, spatii de manevra pentru camioane (35 m truck court) si locuri numeroase de parcare.

Ca si strategie de business, Element Industrial are in vedere proiecte de 50-60.000 mp in Bucuresti si orasele secundare si tertiare, unde este cerere de spatii de logistica de clasa A.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri