In proiectul mixt Iulius Town Timisoara (denumit anterior Openville) lucrarile avanseaza la cea mai inalta cladire din Romania, United Business Center 0 (UBC 0). Cu dimensiuni ametitoare - 155 de metri, 27 de etaje, peste 52.000 metri patrati suprafata de birouri – constructia are toate atuurile pentru a se impune drept cea mai moderna cladire de business din tara.

UBC 0 face parte din ansamblul Iulius Town, primul proiect mixt din vestul tarii, pe care companiile IULIUS si Atterbury Europe il dezvolta, in prezent, la Timisoara. Proiectul, in valoare de peste 220 de milioane de euro - cea mai mare investitie in real estate din regiune -, integreaza Iulius Mall Timisoara, pe care il completeaza cu functiuni de retail, office si entertainment.

Prima etapa a ansamblului mixt se afla in curs de finalizare si va include: cea mai mare zona de retail din afara Bucurestiului, de 120.000 mp, 450 de magazine, noi branduri, un concept de cinema in premiera regionala, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un tunel auto si 4.070 de locuri de parcare.

Una dintre functiunile cele mai importante ale proiectului este reprezentata de cei 100.000 mp de spatii de birouri clasa A din prima faza de dezvoltare. Pana acum, pe piata locala au fost livrate trei cladiri, de peste 50.000 mp inchiriabili, Iulius Town reusind sa se impuna drept pol regional de afaceri. Proiectul nostru mixt raspunde unei game variate de exigente de business, iar silueta impunatoare a UBC 0 se va alatura cladirilor UBC 1, UBC 2 si UBC 3, care gazduiesc peste 20 de mari companii internationale, din domenii precum IT si automotive”, au declarat reprezentantii companiei IULIUS.

Suprafete de pana la 2.000 mp pe nivel

Cea mai inalta cladire din Romania va pune la dispozitie spatii de birouri pe o suprafata totala de 52.000 mp inchiriabili. Proiectul a fost gandit astfel incat cei care isi vor desfasura activitatea aici sa se bucure de spatii generoase de pana la 2.000 mp pe fiecare nivel, fara coloane interioare si cu lumina naturala din belsug, dar si de dotari si tehnologii ultramoderne si de solutii eficiente din punct de vedere energetic. Totodata, si cei care doresc suprafete mai mici, de pana la 200 mp, vor gasi aici optiuni pentru business-ul lor.

Desi se afla la stadiul de constructie, interesul pentru UBC 0 este crescut, dupa cum spun dezvoltatorii proiectului. „Localizarea in cea mai inalta cladire din Romania, cu o suprafata de birouri impresionanta, atrage companii care vor o cladire reprezentativa pentru sediul lor, atat ca imagine, cat si ca functionalitate, dotari si beneficii. Avem solicitari din partea partenerilor nostri care doresc sa isi extinda echipa si de la companii cu un numar mare de angajati, care vizeaza sa se reloce cu toate operatiunile intr-o singura cladire. De asemenea, sunt cereri din partea unor nume mari, care planuiesc sa intre pe piata din Timisoara”, puncteaza reprezentantii IULIUS.

UBC 0 este o optiune potrivita si pentru cei care au nevoie de birouri de dimensiuni mai mici, pozitionate intr-o cladire reper. „Ultimele etaje vor fi compartimentate in suprafete de 150-200 mp, care pot fi inchiriate de firme de avocatura, companii de consultanta sau diversi furnizori de servicii. Acestia vor beneficia nu doar de cea mai ravnita panorama asupra Timisoarei, ci si de toate facilitatile din UBC 0 si din ansamblul mixt Iulius Town”.

Cel mai mare hub medical din vestul tarii

Asemeni celorlalte cladiri office din Iulius Town, UBC 0 va imbina spatiile moderne de birouri cu cele de retail si servicii. Angajatii vor avea, la parter, magazine de top si restaurante tematice, iar la primul etaj va fi amenajat un centru cu sapte sali, dedicat evenimentelor corporate.

De asemenea, doua etaje ale UBC 0 vor fi transformate intr-un hub medical integrat, cel mai mare de acest tip din vestul tarii. Centrul va oferi servicii complete, de diagnosticare si tratament, pentru numeroase specialitati medicale, de care vor beneficia angajatii din cladirile de birouri din ansamblul Iulius Town, dar si oricine va avea nevoie de ingrijire medicala de cea mai buna calitate, oferita de personal ultraspecializat.

Si daca vorbim de cea mai inalta cladire din Romania, toata lumea se gandeste la panorama. Timisoara se va vedea spectaculos de la toate etajele superioare si din orice unghi, pentru ca intreaga constructie va fi imbracata in sticla.

Experienta de lucru premium, reduceri la o varietate de servicii

Cladirile de birouri din ansamblul Iulius Town Timisoara atrag companii care doresc sa le ofere angajatilor atat conditii moderne de lucru, cat si un cumul de facilitati si servicii. Localizarea in proiectul mixt si proximitatea fata de cea mai mare zona de retail din afara Bucurestiului aduc numeroase beneficii, precum acces direct la 450 de magazine, food court, restaurante si cafenele, fitness center, piscina interioara, cinema multiplex, gradinita in limba engleza si spatii verzi generoase ca suprafata.

Pe langa economia de timp, beneficiile sunt si de ordin financiar. Angajatii au la dispozitie un program de fidelizare, denumit „Card Partener”, care le ofera, in orice zi sau perioada a anului, discount-uri de pana la 25%, la sute de magazine si servicii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri