Timisoara este si va ramane un oras vector, un pol de dezvoltare durabila si calitativa. Doar in ultimii ani s-au alaturat mediului de business local companii de renume international, precum Microsoft sau Intel, ridicand astfel standardul de viata si posibilitatile de crestere ale clasei de mijloc timisorene. Vivalia, din postura de dezvoltator rezidential, raspunde acestor directii trasate de mediul socio-economic si propune tinerilor apartamente superioare, finisate premium, cu facilitati exclusiviste – un reper pentru generatii la rand.

Peste 76.000.000 euro, valoarea noului reper rezidential din Timisoara: Vivalia Grand.

In momentul de fata, Vivalia este unul dintre cei mai constanti dezvoltatori din vestul Romaniei, avand la activ peste 450 de apartamente vandute integral, in cele patru ansambluri rezidentiale construite. Experienta acumulata in cei 10 ani de activitate, precum si cercetarile de piata desfasurate, au condus la anuntarea in martie 2019 a unui nou proiect de 150 de apartamente. Acesta face parte din conceptul Vivalia Grand, un proiect cosmopolit de peste 800 apartamente, cu parcari subterane si supraterane, spatii verzi, loc de joaca pentru copii, mini piatete pentru relaxare si promenada, aparate de fitness exterior, teren de mini fotbal si multe alte facilitati unice.

Tendinte 2019 - 2020: locatia primeaza in raport cu pretul.

Studiile recente arata ca, in 2019, zonele centrale sau cele aflate in proximitatea polilor business sau a multinationalelor sunt cele mai cautate atat de tineri, cat si de investitori. In contextul aglomerarii urbane si a traficului ingreunat, clientii isi doresc solutii sigure de reducere a timpului pierdut intre job si casa.

"Pozitionarea centrala a Vivalia Grand, zona linistita, sigura, este un magnet atat pentru investitori, cat si pentru clientii finali, cei care isi doresc sa locuiasca aici. Cumparatorii sunt dispusi sa investeasca intr-un apartament situat intr-o zona buna,cu acces facil catre mijloacele de transport in comun si o distanta cat mai mica intre casa si locul de munca sau scoala copilului. Este interesant sa observam cum tot mai multi potentiali clienti incep sa se fereasca de zonele ultracentrale, de asa zisele proiecte la bulevard, pentru ca acestea vin la pachet cu un trafic ingrozitor, galagie continua, claxoane si praf din plin. Succesul proiectului nostru tocmai de aici vine: o locatie excelenta, la 5 minute de Iulius Mall / Openville dar totusi intr-o zona linistita, sigura, ferita de aglomeratie.”(Victor Chebeleu – CEO Vivalia)

Sub sloganul #AtingeOrasul, Vivalia Grand dezvolta la Timisoara un concept rezidential unic, care permite acces imediat la tot ce inseamna beneficii urbane: de la zone de shopping, la cafenele si restaurante de top din Timisoara, de la centre business ale marilor companii de IT, la sali de fitness si cinema, de la scoli de renume la centre medicale premium. Toate sunt localizate in apropierea acestei zone in plina expansiune.

Timpul este o masura a succesului. Increderea si recunoasterea se cladesc cu rabdare si seriozitate.

De 5 ani construim calitate, siguranta si confort, livrand apartamente superioare pentru o larga varietate de clienti. Dezvoltam proiecte rezidentiale prin care imbunatatim standardul de viata al oamenilor si oferim experiente unice de locuire. Inca de la început ne-am propus sa oferim noi oportunitati pentru cei dornici de o viata activa, dinamica, o viata conectata la inima orasului in care traiesc. Astfel, in 2019, am devenit reper pe piata rezidentiala din Timisoara: reper prin calitate, reper prin viziune, reper prin inovatie.” (Victor Chebeleu – CEO Vivalia).

Noul standard impus de Vivalia pe piata: Principiul What you see is what you get".

„De multe ori, in cadrul diverselor vizite pe santier, clientii obisnuiesc sa intrebe daca proiectele vor fi si in realitate la fel de frumoase ca in randari. Dupa 5 ani de munca sustinuta si patru proiecte rezidentiale finalizate, am demonstrat unul dintre cele mai frumoase principii de business: „what you see is what you get” Vivalia Arad, Vivalia Soarelui, Vivalia Complex si Vivalia Grand V4 si V5 s-au construit si finisat conform proiectelor, conform randarilor, fara nici un fel de abatere de la normele impuse prin proiect. Practic, ceea ce prezentam clientilor este exact ceea ce livram.” (Victor Chebeleu – CEO Vivalia).

In 2019, apartamentele Vivalia devin Smarter

Pe langa finisajele interioare de calitate superioara, toate apartamentele Vivalia sunt dotate si cu sistemul Smart de alerta a proprietarului in caz de incendiu, inundatie sau furt. In plus, odata cu lansarea noii etape de dezvoltare Vivalia Grand V6 clientii vor beneficia de conceptul de proiect Smarter, prin amenajarea unui spatiu SMART de unde rezidentii vor putea inchiria in sistem RentNGo diverse device-uri inteligente precum: biciclete, hover board-uri, trotinete electrice, etc.

Vivalia Real Estate a dezvoltat ansambluri rezidentiale in Arad si Timisoara. Proiectele simbol ale grupului sunt: Vivalia Arad, Vivalia Soarelui Timisoara, Vivalia Complex Timisoara si Vivalia Grand Timisoara – cel mai extins proiect rezidential al dezvoltatorului. Valoarea totala a proiectelor ce compun portofoliul Vivalia Real Estate este de peste 132 milioane euro.

www.vivalia.ro

https://www.facebook.com/VIVALIA.RO/

www.instagram.com/vivaliarealestate/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri