Rohde&Schwarz Topex, companie specializata in proiectarea si furnizarea de echipamente de telecomunicatii, a inchiriat o suprafata de 8.000 mp de spatii de birouri in myhive IRIDE | nineteen, dezvoltata de catre Immofinanz si situata in nordul Bucurestiului, pe strada Dimitrie Pompeiu.

Cu un portofoliu de cladiri de spatii de birouri vechi de peste zece ani, Immofinanz incearca sa tina pasul cu alti dezvoltatori din Capitala, precum Skanska sau Globalworth care au construit un volum important de spatii de birouri in ultima perioada. De exemplu, cladirea de birouri myhive IRIDE | nineteen se afla in prezent intr-un amplu proces de modernizare, cu scopul de a o adapta la nevoile actuale ale chiriasilor, de la sustenabilitate pana la asigurarea diverselor facilitati si servicii.

Noul spatiu inchiriat de Rohde&Schwarz Topex urmeaza sa gazduiasca atat zona de productie si integrare sisteme, amplasata la parter si la primul etaj, cat si birourile, la etajele al doilea si al treilea. Tranzactia a fost intermediata de catre compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate.

Cladirea de birouri myhive IRIDE | nineteen face parte din IRIDE, parcul de afaceri ce apartine Immofinanz. In ceea ce priveste activitatea de inchiriere in primul semestru al anului 2019, industria IT&C continua sa fie cea mai activa, reprezentand 42% din total, urmata de sectorul financiar, cu 15%, potrivit Crospoint Real Estate.

Numarul semnificativ de noi livrari pe piata de spatii de birouri se reflecta in faptul ca 36% din contractele de inchiriere din primul semestru 2019 au fost relocari.

Citeste si:
Ce vor sa aiba la munca romanii care lucreaza in birouri
Ce ii intereseaza pe romanii...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Colliers: Deal-urile cu birouri din 2020 ar putea insuma 0,6 mld. euro