Rohde&Schwarz Topex, companie specializata in proiectarea si furnizarea de echipamente de telecomunicatii, a inchiriat o suprafata de 8.000 mp de spatii de birouri in myhive IRIDE | nineteen, dezvoltata de catre Immofinanz si situata in nordul Bucurestiului, pe strada Dimitrie Pompeiu.

Cu un portofoliu de cladiri de spatii de birouri vechi de peste zece ani, Immofinanz incearca sa tina pasul cu alti dezvoltatori din Capitala, precum Skanska sau Globalworth care au construit un volum important de spatii de birouri in ultima perioada. De exemplu, cladirea de birouri myhive IRIDE | nineteen se afla in prezent intr-un amplu proces de modernizare, cu scopul de a o adapta la nevoile actuale ale chiriasilor, de la sustenabilitate pana la asigurarea diverselor facilitati si servicii.

Noul spatiu inchiriat de Rohde&Schwarz Topex urmeaza sa gazduiasca atat zona de productie si integrare sisteme, amplasata la parter si la primul etaj, cat si birourile, la etajele al doilea si al treilea. Tranzactia a fost intermediata de catre compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate.

Cladirea de birouri myhive IRIDE | nineteen face parte din IRIDE, parcul de afaceri ce apartine Immofinanz. In ceea ce priveste activitatea de inchiriere in primul semestru al anului 2019, industria IT&C continua sa fie cea mai activa, reprezentand 42% din total, urmata de sectorul financiar, cu 15%, potrivit Crospoint Real Estate.

Numarul semnificativ de noi livrari pe piata de spatii de birouri se reflecta in faptul ca 36% din contractele de inchiriere din primul semestru 2019 au fost relocari.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri